29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3786
EURO35.0219
ALTIN2325.9

İşadamı Yıldırım Poyraz, Osmaniyespor FK’ya talip

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İşadamı Yıldırım Poyraz, Osmaniyespor FK’ya talip
Abone ol
Osmaniyeli genç işadamı Yıldırım Poyraz, düzenlediği basın toplantısında Osmaniyespor FK başkanlığına aday olduğunu açıladı.
Osmaniyeli genç işadamı Yıldırım Poyraz, düzenlediği basın toplantısında Osmaniyespor FK başkanlığına aday olduğunu açıladı.

Takımın son dönemde yaşadığı maddi problemleri duyduğunu ve bildiğini ayrıca Osmaniye’de spor camianın gösterdiği büyük ilgiyi gördüğünü belirten Poyraz, “Bu ilgiye sessiz kalma şansım olmadığını düşündüm. Dolayısıyla ligin başından büyük umutlarla sezona başlayan Osmaniyespor FK'nın hedefinden uzakta kaldığını gördük. Bulunduğumuz yer Osmaniye'ye yakışmıyor. Hemen Yanı başımızda nüfus anlamında bizim yarımız kadar olmayan ilçe takımı 3. ligde oynarken Osmaniyespor FK'nın Bal Liginde kalması bizim bir ayıbımızdır. Bu ayıbı kapatmanın yolu genç ve dinamik bir yönetimden geçmektedir. Bu anlamda ben ve ekibim Osmaniyespor bayrağını zirveye çıkarmak için bu göreve talibiz.” Dedi.

Osmaniyespor FK'nın idari ve mali açıdan çok zor durumda olduğunu ifade eden Poyraz, “Hiç kimsenin bu zor dönemde fedakarlıktan kaçınmaması gerekir. Zor günler, zor şartlar ama hepimizin var olması gerekir. Bunu bilerek yola çıkıyorum. Yönetim listemi bile şimdiden belirledim. İşlerinde son derece başarılı isimlerden oluşan, çok genç bir ekibiz. Bizim ekip aslanlar gibi çalışıyor. Ben Ekibimle birlikte Osmaniyespor bayrağını zirveye taşımaya adayım.” Şeklinde konuştu.

Poyraz, “Eğer biz buraya talip olduysak kimsenin ağlamaya, sızlamaya hakkı yok. Eğer bu göreve soyunuyorsanız ne yapacağınızı bilmeniz gerekir. Hiçbir şikayette bulunmadan, enkaz edebiyatı yapmadan, bu göreve talip olmamız gerekiyordu. Biz de talibiz.” Dedi.

Bal Liginde şampiyonluk yarışı için ise Poyraz, “Ligde iyi bir ivme yakalama şansımız var takım, keyif de vermeye başladı. Bana göre bu çekişme devam edecek. Yarış sonuna kadar devam edecek. Bu noktada da Osmaniyespor şanslı, çünkü genç dinamik bir yönetimle geliyoruz. Osmaniyespor FK bu sezonun en önemli şampiyonluk adaylarından biridir. İnşallah Osmaniyespor FK'yı şampiyon yaparak bu kargaşa bitireceğiz. Yeni Yönetim Yeni Transferler İle Daha Güçlü Bir Osmaniyespor'u Osmaniye'ye seyrettireceğiz.” Dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar