29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3894
EURO35.0172
ALTIN2323.7

Hokeyciler destek istedi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hokeyciler destek istedi
Abone ol
Osmaniye Hokey Spor Kulübü Açık Alan Hokeyi 16 Yaş Altı Antrenörü ve Büyükler Sporcusu Süleyman Ataş, başarılarının devamı için kendilerine destek çıkılmasını istedi.
Osmaniye Hokey Spor Kulübü Açık Alan Hokeyi 16 Yaş Altı Antrenörü ve Büyükler Sporcusu Süleyman Ataş, başarılarının devamı için kendilerine destek çıkılmasını istedi.

Çok sayıda Türkiye Şampiyonluklarının olduğunu ve bu başarılardan dolayı da ülkenin ilk hokey sahasının Osmaniye'ye yapıldığını belirten Ataş, "Milli sporcular olarak, kulübümüze destek olunmadığı gibi bir çok sıkıntılarımız var.

Maddi anlamda futbol ve basketbola yapılan gibi büyük bütçeler istemiyoruz.

Onlara yapılanın onda biri bize yapılsa biz her yıl, hem kulübümüze hem Osmaniye'ye Avrupa'ya gitme sözü veriyoruz.

Biz artık Türkiye'yi de aşmak istiyoruz. Bizim derecelerimiz var ve en son gittiğimiz Süper Lig erkeklerde Türkiye üçüncüsü olduk ve 1 puanla Avrupa'yı kaçırdık. Çünkü biz yeni bir oluşuma girdik. Geçen sene alt ligdeydik, alt ligden bir üst lige çıktık ve bir yıl içerisinde Türkiye üçüncülüğünü aldık.

Bize maddi olarak daha iyi imkanlar sağlandığı zaman her yıl hem salon hem de açık alanda şampiyonluklara söz veriyoruz. Burada 25'i geçkin milli sporcularımız var. Bunlar yetişiyorlar ve zamanla milli takımlara gidip geliyorlar." dedi.

Maddi olarak güçlü olan kulüplerin kendilerdeki iyi sporcuları para teklif ederek ellerinden alındığını belirten Ataş, "Bizler diğer kulüpler gibi çok fazla bütçe istemiyoruz. Transfer ettiğimiz çocuklarımız var ve biz geçen yıl Halk Eğitimde çalışan 7-8 arkadaşımızın kazandığı paralarla kendi cebimizden verdik. Bu kulüp kendi şahsi kulübümüz değil. Biz bir şekilde destek bekliyoruz.

Transfer ettiğimiz 4 sporcuya verdiğimiz 2-3 Bin lira bir para var. Biz sadece bu konuda destek olunmasını bekliyoruz" dedi.

Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden malzeme ve ulaşım hizmetleri konusunda yeterli desteği gördüklerini belirten Ataş, "2010 yılında salonlar büyükler şampiyonasında derece aldık ve Osmaniye'de bir ilki yaşattık. Yunanistan'a gidildi ve Avrupa üçüncüsü olarak geri dönüldü. Biz bu başarıları devam ettirmek istiyoruz. Bu konuda Osmaniyeli iş adamlarına ve spora gönül verenleri bizleri desteklemeye davet ediyoruz" şeklinde konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar