28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3151
EURO35.1355
ALTIN2278.6

Hokey Gençler Türkiye Birinciliği müsabakaları başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hokey Gençler Türkiye Birinciliği müsabakaları başladı
Abone ol
Hokey Gençler Türkiye Birinciliği müsabakaları Osmaniye'de başladı.
Hokey Gençler  Türkiye Birinciliği müsabakaları Osmaniye'de başladı. 

Fakıuşağı Mahallesinde ki Türkiye'nin ilk hokey sahasında yapılan Türkiye birinciliği yarışmalarının 6 gün süreceği, ilk 3 gün grup eleme müsabakalarının oynanacağı, 4'üncü gün "Sosyal Etkinliklerin yapılacağı, 5'inci gün çapraz eleme müsabakaları ve 6'ncı gün ise final müsabakalarının oynanması ile sona ereceği belirtildi.



Türkiye Hokey Federasyonu  Merkez Hakem Kurulu Başkan Yardımcısı Yücel Erdoğan, 2014-2015 sezonu içerisinde okul sporlarının düzenlediği Türkiye 1. Ligi olarak geçen gençler kategorisi hokey müsabakaları olduğunu söyledi.



Erdoğan, "İlimizde ilk kez böyle bir organizasyon yapılıyor. Ayrıca bir ilk daha yaşıyoruz, Türkiye'de ilk olarak ilimize yapılan hokey sahasında bu organizasyona ev sahipliği yapmak ayrıca bizim için gurur verici bir olay oldu" dedi.



Şampiyonaya kız ve kategorilerinde 8 bayan ve 8 erkek takımının katıldığını belirten Yücel Erdoğan, "Toplamda 16 takım katılmaktadır ve idarecilerle birlikte 19 takımdan yaklaşık 400 kadar kişinin katılımıyla bu organizasyon düzenlendi. Takımlarımız gayet memnun turnuvadan.



Herhangi bir sıkıntı yaşanmadı şuanda. Mevsim de normallerin üzerinde olduğu için gayet serin bir havada geçmekte müsabakalar. Çarşamba günü sonuçlandıracağız ve yarışmalar güzel bir havada geçer diye ümit ediyorum" diye bilgi verdi.



Kız ve erkek 8 takımın iki guruba bölündüğü kaydeden Erdoğan,i "İki gurup halinde üç gün devam edecek müsabakalar sonrasında ilk  ikiyi hak eden takımlar çapraz eşleşme ile eleme yapacaklar. O eleme sonunda da son gün üçüncülük, dördüncülük ve final müsabakaları oynanacak." diye konuştu.








  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar