26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5196
EURO35.003
ALTIN2440.0

Hisarcık Spor Kulübü’nden 30 kayakçı bölge takımına seçildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hisarcık Spor Kulübü’nden 30 kayakçı bölge takımına seçildi
Abone ol
Türkiye Kayak Federasyonu'nun 2012-2013 yılı faaliyet programı kapsamında düzenlenen il birinciliği yarışmalarında; Alp Disiplini, Snowboard ve Kuzey Disiplini dallarında Yeni Hisarcık Gençlik ve Spor Kulübü'nden toplam 30 sporcu bölge takımına...
Türkiye Kayak Federasyonu'nun 2012-2013 yılı faaliyet programı kapsamında düzenlenen il birinciliği yarışmalarında; Alp Disiplini, Snowboard ve Kuzey Disiplini dallarında Yeni Hisarcık Gençlik ve Spor Kulübü'nden toplam 30 sporcu bölge takımına girerek birinci oldu.

Erciyes Kayak Merkezi'nde gerçekleştirilen yarışmalarda dereceye giren sporcular madalyalarını alarak yine önemli bir başarıya daha imza attı. 17 kulüpten yaklaşık 300 sporcunun katıldığı il birinciliği yarışmasında, Yeni Hisarcık Gençlik ve Spor Kulübü'nden 30 kişi bölge takımına seçilerek Kayseri'yi temsil etme hakkını kazandı.

Yarışma sonrasında Yeni Hisarcık Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mustafa Talip, yaptığı açıklamada, "Kayseri'de yine birinciliğe imza atmış olmak bizim için gurur verici bir sonuç. Bu sonuçla birlikte Kayseri'nin en iyi kulübü olduğumuzu tescillendirmiş olduk. Nitekim bu başarılar bizim için alışıla gelmiş bir durum. Kulüp olarak bu tür sportif başarılara imza atmış olmak bizi daha da güçlendiriyor, motive ediyor. Her geçen yıl daha fazla başarı ve daha kaliteli sporcu yetiştirmek için mücadele ediyoruz." diye konuştu.

Bundan sonra da başarılarının artarak devam edeceğini ifade eden Talip, "Türkiye Kayak Federasyonu faaliyet programı içerisinde yer alan il seçmelerine Yeni Hisarcık Gençlik ve Spor Kulübü olarak 74 sporcumuz ile katıldık. Kayseri'de faaliyet gösteren kulüpler içerisinde daha önceki senelerde olduğu gibi bu senede birinci kulüp olduk ve elde ettiğimiz bu sonuçtan dolayı oldukça mutluyuz. Bizlere bu sevinci yaşatan sporcularımızı ayrı ayrı kutluyorum. Bu başarı bir ekip çalışmasının ürünüdür. Bu ekipte yer alan herkes üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapmıştır. Bu vesileyle yöneticilerimizi, antrenörlerimizi ve teknik ekibimizi de tebrik ediyorum." diye konuştu.

Yarışmalar sonunda takım halinde birinci olan Yeni Hisarcık Gençlik ve Spor Kulübü'ne madalyasını Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Metin Özen Kulüp 2. Başkanı Nazım Söğüt’e takdim etti.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar