19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3396
EURO35.1912
ALTIN2245.1

Gençlik Haftası’nda “Okçuluk” etkinliği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gençlik Haftası’nda “Okçuluk” etkinliği
Abone ol
Osmaniye’de Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında “Okçuluk talimi ve okçuluk” etkinliği düzenlendi.

Osmaniye’de Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında “Okçuluk talimi ve okçuluk” etkinliği düzenlendi.

Önder Osmaniye İmam Hatipliler İl Başkanlığı, Yiğit Osmaniye Gençlik ve Spor Kulübü, Öncü Spor Kulübü ve Osmaniye Gençlik Merkezi' nin ortaklaşa düzenlediği; Ata Sporumuz Okçuluğu tanıtmak ve sevdirmek amacıyla İmam-Hatip Okulları arasında Gençlik Merkezinde, Okçuluk talim ve etkinliği düzenlendi.

Yapılan etkinlikte; Öğrenci, Öğretmen, Gençlik Merkezi ve STK yetkilileri hazır bulundu.

Gençlik Haftası nedeniyle  yapılan etkinliğe katılımcılar yoğun ilgi gösterdi. Etkinlik; Okçuluk Konusunda uzman hoca eşliğinde tektek atış yaptırılarak Ata Sporumuzun sevdirilmesi ve tanıtılması amaçlandığı vurgulandı.
Katılımcılara; Yiğit Osmaniye Gençlik ve Spor Kulübü tarafından Katılım Belgesi, Önder Osmaniye İmam Hatipliler İl Başkanlığı tarafından İslam Dini kitabı, Gençlik Merkezi Müdürlüğü tarafından da Katılım Madalyası takdim edildi.

Önder Osmaniye İmam Hatipliler İl Başkanı Ömer Bahçeci; "Önder Osmaniye İmam Hatipliler İl Başkanlığı; sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle milli ve manevi değerlerle, kardeşlik hukukuna riayet eden kardeşler olarak Kur'an ve Sünnetle, birlik beraberlik ruhuyla tüm zararlı alışkanlıklardan uzaklaştıracak etkinliklerle erdemli, Asım' ın nesli olan bir gençlikle geleceğimize emin adımlarla öncü olmak, Önder olmak arzu edilendir.

Bu gayretli çalışmaları destekleyen, emek sarfeden tüm dostlardan Yüce Dost Allahu Teala; razı ve memnun olsun inşallah... Emek sarfeden, katkı sağlayan tüm dostlara şükranlarımızı iletiyoruz..." dedi.

Yiğit Osmaniye Gençlik ve Spor Kulübü yetkilileri; Okçuluk etkinliğinin, ilk etkinliklerinin olduğunu, bundan sonra da yetenek keşfi, farklı sportif faaliyetler, Ata Sporları ile ilgili çeşitli aktiviteler planladıklarını belirttiler.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar