23 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.5927
EURO34.7868
ALTIN2405.9

Emre Çolak: Şampiyon olacak gücümüz var

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Emre Çolak: Şampiyon olacak gücümüz var
Abone ol
Galatasaray'ın genç oyuncusu Emre Çolak, şampiyon olacak güçlerinin olduğunu söyledi. Galatasaray'ın başarılı orta saha oyuncularından Emre Çolak, devre arası çalışmalarının sürdürüldüğü Belek kampında GSTV’ye açıklamalarda...
Galatasaray'ın genç oyuncusu Emre Çolak, şampiyon olacak güçlerinin olduğunu söyledi. Galatasaray'ın başarılı orta saha oyuncularından Emre Çolak, devre arası çalışmalarının sürdürüldüğü Belek kampında GSTV’ye açıklamalarda bulundu.

Kampın Alanya bölümünün kendi adına olumlu geçtiğini belirten Çolak, “İyi bir maç oynadık, iyi çalıştık. Hocam ile de konuştum, o da benim için kampın iyi geçtiğini söyledi. Çok güzel bir oteldi, çok güzel bir sahada çalıştık. Küçümsenmemesi gereken bir maçtı. İlk yarıda istediğimiz oyunu sergileyemedik. Ama ikinci yarı Selçuk İnan Abi ile iyi anlaştık. Benim açımdan da iyi oldu. İki asist yaparak skora katkıda bulunduğum için çok mutluyum açıkçası.” ifadelerini kullandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna dahil olduktan sonra iki gol pası veren ve bir golün de oluşumuna büyük katkı veren 21 yaşındaki oyuncu, Albert Riera’nın skoru 5 - 2 yapan golü öncesindeki vermiş olduğu pasını da değerlendirerek, şunları söyledi:

“Topu aldıktan sonra, rakibin diğer tarafı da boştu; ama öbür tarafa atmak istedim. Bunu antrenmanlarda çok deniyordum. Abilerim de, ‘Xavi gibi attın’ dediler. Onun gibi atabildiğim için de mutlu oldum. Deniyordum, altyapıdan itibaren orta sahada veya forvet arkasında oynadığımdan alışkınım. Pozisyon gereği çok iyi yere gitti, gol olduğu için mutluyum.”

Emre Çolak, Dany’nin asist sonrasında kendisine yaptığı jeste değinerek, “Eğildi ve ayakkabımı sildi, çok güzel gol attığımı düşündüğünden. Ben de ona çok teşekkür ettim.” diyerek, pası vermesinin ardından gelişen kısa süre içerisinde yaşadığı duyguları da “Albert, kaleciyi geçtikten sonra bir an için golü atamayacak zannettim. Üzüldüm, ‘ne olur atsın’ diye dua ettim arkadan.” şeklinde anlattı.

"ŞAMPİYON OLACAK GÜCÜMÜZ VAR"

Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki kariyeri boyunca tüm altyapı kategorilerinde oynadıktan sonra A Takım seviyesine çıkan oyuncu, ligin ikinci yarısı için de net mesajlar vererek, “Takım olarak her şeyin farkındayız. Şampiyon olacak gücümüz var, bunu zaten kanıtladık. Bu sezon da iyi kadronun üzerine iyi futbolcular geldi. Daha farklı olacak her şey, puan farkını daha fazla açabilirdik. Ama yine de lideriz, yine de puan farkı var. Daha güzel şeyler olacak. Bu puan farkını da artırarak şampiyon olmak istiyoruz.” sözleriyle sezonun ikinci yarısına ilişkin beklentilerini anlattı.

Emre, Selçuk İnan’ın “Schalke 04 maçları için sabırsızlanıyoruz” ifadesinin hatırlatılması üzerine, “Kampta herkes lige odaklanıyor. Ama lig maçlarından sonra da Schalke maçlarını düşünüyor. Herkes sabırsız. Schalke çok iyi bir takım; ama bizim onlardan daha iyi olduğumuz kesin. Bunu da o maç geldiği zaman herkese göstereceğiz. Kimsenin şüphesi olmasın.” diyerek iddiasını ortaya koydu.

Başarılı oyuncu Çolak, sarı - kırmızılı taraftarlara verdiği mesajın ardından ise “Her zaman bizimle birlikte olmalarını istiyoruz. Onlar ellerinden geleni yapıyorlar, hep yanımızdalar. Biz de onları mutlu etmek adına en iyisini yapacağız.” diyerek sözlerini tamamladı.

Galatasaray’ın 2011 - 2012 sezonunda kazandığı Süper Lig şampiyonluğuna önemli katkılar sağlayan Emre Çolak'ın 2012 - 2013 sezonda geride kalan 26 resmi müsabakanın 24’ünde forma giydi.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar