28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3484
EURO35.1569
ALTIN2310.0

Edremit Belediyesi sağlık kontrollerini yaptırdı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Edremit Belediyesi sağlık kontrollerini yaptırdı
Abone ol
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nin (TKBL) yeni takımı Edremit Belediyesi, 7 Türk sporcusunun sağlık kontrollerini Özel Körfez Hastanesinde yaptırdı.Gerekli tahlil, test ve muayenelerin ardından Genel Menajer Yalçın Erciyes yaptığı açıklamada,...
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nin (TKBL) yeni takımı Edremit Belediyesi, 7 Türk sporcusunun sağlık kontrollerini Özel Körfez Hastanesinde yaptırdı.

Gerekli tahlil, test ve muayenelerin ardından Genel Menajer Yalçın Erciyes yaptığı açıklamada, “Her sezon olduğu gibi sporun ve sporcunun yanında olan ve kulübümüz kadın basketbol takımıyla yakından ilgilen Özel Edremit Körfez Hastanesi yönetim kurulu ve çalışanlarına takımımız adına teşekkür ederim.” dedi.

Diğer taraftan yeni sezon hazırlıklarına Edremit'te başlayan ve burada 1 aylık bir kamp dönemi geçirecek olan körfez temsilcisi, günde çift antrenman yaparak kondisyon, dayanıklılık ve fundamental üzerine çalışıyor.

Antrenör Caner Yıllar, gelecek hafta PFA Performans gurubunun gelmesiyle temponun biraz daha artacağını belirterek, “Şu anda 7 Türk oyuncumuzla antrenmanlarımıza başladık, önümüzdeki hafta Ümit Milli Takım’dan dönen oyuncumuz Rana Derin'in katılımıyla beraber 8 oyuncu ile ay sonuna kadar çalışacağız." diyerek, şöyle konuştu:

"Kadromuza çok önemli bir Türk oyuncu transferi daha yaparak Eylül ayında katılacağımız en az 3 hazırlık turnuvasıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yabancı oyuncularımız 10 Eylül'den itibaren takımımıza katılacaklar. Sezona iyi bir başlangıç yapıp, öncelikle Türkiye Kupası 8'li finallerine kalmayı, sonra da ilk senemizde kalıcı bir takım olma inadıyla ligde iyi bir yer tutmayı hedefliyoruz.

Yıllar sonra ilk defa körfez'den lige katılan bir takım sezon başında ligin düşme adayları arasında gösterilmiyor. Bunun bilincinde mütevazi bir bütçeyle ses getirecek bir takım kurduğumuza inanıyoruz. Takım uyumunu ne kadar erken yakalarsak o derece başarılı olacağımızı biliyoruz. Bize büyük destek veren Belediye Başkanımız Av. Tuncay Kılıç, Kulüp Başkanımız Hasan Tunceli ve körfez'de kadın basketbolunun yerleşmesini sağlayan deneyimli menajerimiz Yalçın Erciyes'e verdikleri destek ve ilgi için takımım adına teşekkür ederim.”

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar