25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5065
EURO34.9715
ALTIN2431.9

Destek görmeyen takım 2. Lig’den çekildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Destek görmeyen takım 2. Lig’den çekildi
Abone ol
Yeni sezon için 2 bin TL para yatıramayan Osmaniye’nin Kadın Voleybol takımı Belediye’den de destek alamayınca 2. lig’den çekildi.

Yeni sezon için 2 bin TL para yatıramayan Osmaniye’nin Kadın Voleybol takımı Belediye’den de destek alamayınca 2. lig’den çekildi.

Osmaniye Demirspor Kulübü Başkanı  Erdal Kırıkkanat Voleybol takımının lig’den çekildiğini belirterek, Kadın futbol takımının da aynı şekilde maddi sıkıntılar içerisinde bulunduğunu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile sorunları görüşmek için Ankara’ya gideceğini söyledi.

Gazetemize açıklamalarda bulunan Osmaniye Demirspor Kulübü Başkanı Erdal Kırıkkanat; “Osmaniye’de 14 oyuncu ile  kurduğumuz Kadın voleybol takımımız 2016 yılında Türkiye Kadınlar Voleybol 2. ligine yükseldi.

Büyük bir başarı göstererek 2017 yılında ilk defa 1. Lig’e yükselme Play of maçlarına katıldı. 

5. grupta  2. sırada sezonu tamamladık. Yeni sezon için 2 bin lira parayı yatıramadık. Osmaniye’de işadamlarından ve Belediye’den destek göremiyoruz. Çalmadık kapı bırakmadık ama nafile. Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara ile haftalardır görüşemiyoruz, Başkan yardımcıları ise, para olmadığını ve “Sadece sizin kulübünüz yok ki, yardım yapamayız!”diye ilgi göstermediler. Kadın Voleybol takımını 2. Lig’den çekme kararı aldık.”dedi.

KADIN FUTBOL TAKIMI DA ZOR DURUMDA

Osmaniye Demirspor Kulübü Başkanı Erdal Kırıkkanat,  Türkiye Kadınlar Futbol 2. Lig’inde üç yıldır mücadele veren takımın da zor durumda olduğunu belirterek; “Kadınlar futbol 2. Lig’i A grubunda üç yıldır mücadele veriyoruz, sezonu 3. sırada tamamladık.

14 takım arasında Osmaniye Kadın futbol takımının yeralması kentimiz açısından önem taşımaktadır. Geçen sezon Dörtyol ilçe Belediyesi’nin Kadın futbol takımı 200 bin lira harcama yapmasına rağmen 2. Lig’e çıkamadı.

Biz kulüp olarak her iki takım için de 100-150 bin lira gibi bir para istiyoruz, bu reklam karşılığında da olabilir. Ama bunu Osmaniye Belediyesi’nden göremedik.  MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşeceğim, eğer Kadın Futbol takımına da destek göremez isek bu takımı da lig’den çekeceğiz.”diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar