25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5159
EURO34.9689
ALTIN2434.4

Derece Aldılar!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Derece Aldılar!
Abone ol
Atletizm Federasyonu tarafından Adana’da gerçekleştirilen “Atletizm Kros Ligi müsabakalarına 107 sporcu katılırken, Osmaniye Yıldız erkekler takımı 3 bin metrede dereceye girdi.
Atletizm Federasyonu tarafından Adana’da gerçekleştirilen “Atletizm Kros Ligi müsabakalarına 107 sporcu katılırken, Osmaniye Yıldız erkekler takımı 3 bin metrede dereceye girdi.


Atletizm Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan Küçük ve Yıldızlar Kros Ligi 107 sporcunun katılımı ile Adana Merkez Park’ta gerçekleştirildi.


Küçük kızlarda Aksaray Belediyespor, erkeklerde Karaman Gençlikspor ile Yıldız kızlarda ise Hatay Büyükşehir Belediyesi Gençlikspor, erkeklerde Adana Gençlikspor takımları birinci oldu.


Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi yarışlara Adana’nın yanısıra Osmaniye, Hatay, Kahramanmaraş, Mersin, Karaman ve Niğde, Aksaray ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden den toplam 107 sporcunun katıldığını söyledi.


Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hadi, "Hava koşulları, tesis ve organizasyon olarak Adana'nın atletizm üssü olmasını sağladık. Kros liginin ilk ayağı Adana’da gerçekleştirildi. 107 sporcu yarışlara katıldı. Yarışmalar sorunsuz ve çekişmeli bir şekilde tamamlandı. İkinci etabı ise 26 Ekim Pazar günü Mersin’de, gerçekleştirilecek. Dereceye giren sporcu ve kulüpleri kutluyorum." dedi.


Müsabakalar sonunda; 1500 metre Küçük Kızlar takım sıralaması: Aksaray Belediyespor, Niğde Alay Belediyespor ve Niğde Gençlikspor  şeklinde sonuçlandı.
2000 metre Küçük Erkekler takım sıralaması: Karaman Gençlikspor, Niğde Gençlikspor ve Hatay Büyükşehir Belediye Gençlikspor olarak belirlendi.


2000 metre Yıldız takım Kızlar sıralaması: Hatay Büyükşehir Belediyesi Gençlikspor,Adana Gençlik Spor ve Niğde Gücü Spor 3000 metre Yıldız Erkekler takım Sıralaması: Adana Gençlikspor, Hatay Büyükşehir Belediyesi Gençlikspor ve Osmaniye Gençlikspor Kulübü dereceye girdi.


Dereceye giren sporcu ve kulüplere kupa ve madalyaları, katılımcılar tarafından verildi.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar