19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3381
EURO35.1812
ALTIN2241.4

"Buraya eğlenmeye değil başarılı olmaya geldim"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
"Buraya eğlenmeye değil başarılı olmaya geldim"
Abone ol
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. lig 3. grupta mücadele eden Osmaniyespor Futbol Kulübü Teknik Direktörü Bahaddin Güneş başarısızlığa tahammülü olmadığını kaydederek, "Buraya eğlenmeye değil başarılı olmaya geldim." dedi. 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. lig 3. grupta mücadele eden Osmaniyespor Futbol Kulübü Teknik Direktörü Bahaddin Güneş başarısızlığa tahammülü olmadığını kaydederek, "Buraya eğlenmeye değil başarılı olmaya geldim." dedi. 

'HOŞ GELDİN PARASI DİYE BİR ŞEY YOK'
Kulüp gelirlerinin abartıldığı gibi olmadığını ve kamuoyunda kulübün transferlere 6 milyon lira harcadığı yönündeki söylentilerin asılsız olduğunu belirten Bülent Çenet, "Biz futbolcularımıza maç başı ve peşinatlar olarak sezon başından bu güne kadar 1 milyon 200 bin lira ödeme yapıldı. Sezon başından bugüne kadar toplam ise 2 milyon 400 bin lira ve bunun 1 milyon 200 bin lirası eski borçtu. Başkanımız eski borcu ödemek zorunda kaldı. Her kes şunu söylüyor, federasyondan bir üst lige çıkıldığından dolayı 1,5 milyona yakın para geldi. Öğle bir şey hiç yok. Bize sezon başından sezon sonuna kadar federasyondan gelecek rakam toplam 784 bin lira. Bunun 234 bin lirası sezonun başında, 550 bin lirasını da halen ödemediler. İstediğimiz zaman, bize 50 bin, 60 bin lira olarak ödüyorlar. Onu da kulüp ceza alırsa, onu kesip öyle gönderiyorlar. Bal liginden bir üst lige çıktık, 3 milyon kasanıza para girdi diyenlere diyorum ki, 'varsa öyle bir şey belgeleyin" yada bir lira girdi diyorsanız belgeleyin. Bizde size diyelim ki 'Yanılmışız veya yanlışlık varmış' diyelim. Bir üst lige çıktık hoş geldin parası diye bir şey yok. Özellikle kulübümüzün yönetiminde bende dahil  Mustafa Baştuğ başkanımızın dışında finansal destek sağlayan yoktur. Tek finansal desteğimiz Mustafa Baştuğ'dur. Ona da hesap soracak Osmaniye'de belli kişiler vardır. Hiç kimse Mustafa Baştuğ'a para veren kişiye hesap soramaz." dedi. 



'KULÜBÜMÜZÜN BORCU YOK'
Kulübün geriye dönük çok az bir miktarda borcunun olduğunu belirten Çenet, "Alacağı olan kişilerle bire bir görüşülmekte. Netlik kazanmadığı için ödenmemiştir. Onun haricinde kulübümüzün hiç bir borcu yoktur. Futbol arkadaşlarımızın maç başları hep ödenmiştir, günü zamanı vakti geldiğinde ödenecekler hariç tabi ki. Şuan kulübün borcu yok." dedi.  

BURAYA EĞLENMEYE GELMEDİK
Osmaniyespor FK, teknik direktörü Bahaddin Güneş ise kenti çok sevdiğini kent insanının futbol sevgisinin kendisini mutlu ettiğini belirtti. Futbol oynadığını, teknik direktör olarak şampiyonluklar da gördüğünü aktaran Güneş, başarısızlığa tahammülü olmadığını kaydederek, "Geçmişe değil, geleceğe bakmak lazım. Ben burada başarılı olmak istiyorum. Bunun için çaba harcıyoruz. Buraya eğlenmeye değil başarılı olmaya geldim. Kulübün de parasını savurmak istemiyorum. Sahadan iyi futbol oynayarak galip gelen ve taraftarını mutlu eden bir takım hedefliyorum. Bu anlamda eksiklerimiz var. Takım yüzde 50 kapasiteyle oynuyor. Elimizden gelenin en iyisini yaparak başarıyı yakalamak istiyoruz. Bu geçiş sürecini demorolize olmadan geçmek önemlidir. Bunun hepimiz bilincinde olmalıyız. Bu takım yeni profesyonel lige çıktı. Biraz sabırlı olmamız lazım. Eleştiriler olabilir, beklentimiz yalan yanlış konuşulmamalıdır. Gelsinler idmanımızı izlesinler." dedi.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar