28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3272
EURO35.1617
ALTIN2303.8

Bulak: Maçlarda oyuncularımız hakkında önemli mesajlar alıyoruz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bulak: Maçlarda oyuncularımız hakkında önemli mesajlar alıyoruz
Abone ol
Ziraat Türkiye Kupası (B) Grubu'nda Trabzonspor'a 2-0 yenilen Mersin İdman Yurdu'nun Teknik Direktörü Giray Bulak, bu maçlar sırasında oyuncuları hakkında önemli mesajlar aldıklarını söyledi. Bulak, maç sonu düzenlediği basın toplantısında...
Ziraat Türkiye Kupası (B) Grubu'nda Trabzonspor'a 2-0 yenilen Mersin İdman Yurdu'nun Teknik Direktörü Giray Bulak, bu maçlar sırasında oyuncuları hakkında önemli mesajlar aldıklarını söyledi.

Bulak, maç sonu düzenlediği basın toplantısında değişik kadrolarla 3 kupa maçında oynadıklarını ifade etti. Bu maçlar sırasında oyuncuları hakkında önemli mesajlar aldığını anlatan Bulak, ikinci yarıdaki puan mücadelesinde kendilerine kimlerin katkı, kimlerin daha az katkı sağladığının tespitlerini yaptıklarını kaydetti. Kupada 3 maçlarının olduğunu hatırlatan Bulak, şöyle devam etti: "Belki yine bu arkadaşlarımızla beraber oynayacağız. Bu maçlar hem onları geliştirecek hem de bize katılma sürelerini kısaltacak, katkı sağlamalarına olanak verecek."

İkinci yarı çok zor yenilen bir takım oluşturduklarını vurgulayan Bulak, "Katılamayan, yetiştiremediğimiz arkadaşlarımız var ve sakatlarımız mevcut. Onlar da bir an evvel yanımıza gelecekler. Farklı bir kadro olacağız. Kupa maçlarında gençlerin üzerine çok yük bindi. 6 stoperimiz sakat. Antalyaspor, Eskişehirspor ve bu maçta beklerimizi, stoper yaparak oynattık. Dolayısıyla büyük sıkıntı yaşadık. Ama çok da cesur oynadık. Burhan'ın ve Eren'in 2 pozisyonu var. Eğer bunları değerlendirebilseydik Trabzonspor zorlanabilirdi. Genç arkadaşlar, hem centilmence oynadı hem de kendilerini ortaya koydular. Bizim işimiz ligde. Onun için tamamen odaklanmamız o tarafa olacak." diye konuştu.

Şenol Güneş ile aralarında kırgınlık olup olmadığı yönündeki soruyu ise Bulak, "Bizim aramızda kırgınlık olmaz. Ayrılıkta da kırgınlık olmaz. Ayrılıklar, kararlı insanların işidir. Ben de her konuda kararlı insanımdır. Kırılmıştır, doğru. Benimle çalışmayı çok arzu ediyordu. Ben de kendisiyle çalışmayı arzu ediyordum. Çok da katkı sağlayacak bir ortam oluşmadı. O bakımdan ayrıldım. Yoksa Mersin İdman Yurdu'ndan gelen teklif sonrası ayrılmadım. Başka takımlardan da daha önce teklif geldi. Sonunun çok iyi bitmeyeceğini düşündüğümden dolayı ayrıldım. Kırılması ve darılması bir büyüğüm olarak normaldir. Ben kırgınlıklarımı ifade etmiyorum, söylemiyorum. Çok sır bir insanımdır, gizli bir insanımdır. Camiasını da çok koruyan bir insanımdır. O bakımdan ben konuşmamayı tercih ediyorum. Zaman her şeyi çok net gösterecek" şeklinde cevapladı.

Futbolculardan Murat Ceylan'da maça iyi başladıklarını ifade ederek "Hedefimiz kupa değil. Daha çok ligde üst sıralara çıkmayı hedefliyoruz. Bu anlamda bu maçlar bizim için iyi bir hazırlık oldu" dedi. Nurullah Kaya ise ligde iyi performans göstermek istediklerini belirterek "Bu yüzden kupada genellikle forma şansı bulamayan isimlere yer verildi. Bir an önce toparlanmamız gerekir" diye konuştu.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar