19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.6283
EURO35.363
ALTIN2501.7

Bayan sporcularımız başarıdan başarıya koşuyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bayan sporcularımız başarıdan başarıya koşuyor
Abone ol
Zorlu Enerji Grubu’nun destek verdiği Osmaniye Demirspor Kadın Futbol ve Voleybol Takımları, başarıları ile Osmaniye’nin gururu olmaya devam ediyor.
Zorlu Enerji Grubu’nun destek verdiği Osmaniye Demirspor Kadın Futbol ve Voleybol Takımları, başarıları ile Osmaniye’nin gururu olmaya devam ediyor.

Zorlu Enerji Grubu, yatırım bölgeleri arasında yer alan Osmaniye’de Demirspor Kadın Futbol ve Voleybol Takımlarına desteğini sürdürüyor.

Zorlu Enerji Grubu’nun 3 yıldır sponsoru olduğu Osmaniye Demirspor Kadın Futbol Takımı başarılı bir sezon geçirerek Bölgesel Amatör Ligi’nden yükseldiği 2. Lig’de de başarılarını sürdürüyor.

Bayanlar 2. Liginde mücadele eden Osmaniye Demirspor Kadın Voleybol Takımı da başarılı bir şekilde yoluna devam ediyor.



Kadınlar 2. Ligi’nde mücadele eden Demirspor Kadın Futbol takımımız, deplasmanda oynadığı sezonun ilk maçında şu anda grup lideri olan Fatih Vatanspor’a 4-2 yenildikten sonra, kendi evinde oynadığı ikinci maçta Konya İdmanyurdu Spor’u 2-1 ve geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda Karabük temsilcisi olan Ovacık Gençlik ve Spor takımını da 1-0 yenerek grupta ikinci sıraya yerleşti.

Bu haftayı Bay geçirecek olan bayan futbol takımımız, 11 Aralık’ta kendi evinde Akdeniz Nurçelikspor’u konuk edecek.

Türkiye Voleybol 2.Lig Bayanlar 5. Grup’ta mücadele eden Demirspor Bayan Voleybol takımımız da başarılı sonuçlar alıyor.

Sezonun ilk maçında deplasmanda Adana DSİ takımını 3-0 yenen Demirspor, ikinci maçta kendi evinde Çukurova Üniversitesi’ni 3-0 yendi.

3. Maçını deplasmanda oynayan takımımız, Kayseri Voleybol takımını da 3-0 yendi.

4. Maçta grubun lideri Merinos’a 3-0 yenilen Osmaniye temsilcisi, geçtiğimiz hafta sonu evinde konuk ettiği Mersin Üniversitesi’ni de 3-0 yenerek grupta ikinci sırada yer aldı.

Hem futbol hem de voleybolda başarılı sonuçlar alan Demirspor’lu bayanlarımız Osmaniye’yi en iyi şekilde temsil ederek gururumuz oldular.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar