20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Başkan Kara’dan şampiyon sporculara altın ödülü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Kara’dan şampiyon sporculara altın ödülü
Abone ol
OSMANİYE Belediye Başkanı Kadir Kara, Kick Boks’ta Dünya, Avrupa ve Türkiye şampiyonluklarında derece elde eden 20 sporcuyu madalya ve altın ödülü ile ödüllendirdi.
OSMANİYE Belediye Başkanı Kadir Kara, Kick Boks’ta Dünya, Avrupa ve Türkiye şampiyonluklarında derece elde eden 20 sporcuyu madalya ve altın ödülü ile ödüllendirdi.

Başkan Kara, Milli Takım Kickboks Antrenörü Kenan Karık ve 100. Yıl Kick Boks Spor Kulübü sporcularını makamında kabul etti.

Kick Boks alanında elde edilen başarılarla ulusal ve uluslararası alanda Türkiye’nin ve Osmaniye’nin adını en iyi şekilde duyurmaya çalıştıklarını söyleyen Antrenör Kenan Karık, bu anlamda kendilerini ve sporcularını ödüllendiren Başkan Kadir Kara’ya teşekkür etti.

2013-2014 Türkiye Kick Boks şampiyonalarında, Türkiye şampiyonu 2’ncisi ve 3’üncüsü olan sporcularının Osmaniye’yi temsilen öncelikli olarak çok büyük başarılara imza attıklarını belirten Karık, “Madalya sırlamasında ve sayısında 81 il arasındaki büyükşehirleri bile geçtik. Bu çok büyük bir başarıdır. Ayrıca Oktay Çakar sporcumuz İtalya Limini şehrindeki müsabakalarda Dünya 3’üncüsü oldu. Yine Alper Çakar, geçen sene Polonya’da ki Avrupa Şampiyonasında sakatlığından kaynaklı olarak derece maçından çektik. Uğur Selçuk Öner ise yine 10 gün sonra Slovanya’da Avrupa Şampiyonasında temsil edecek. Diğer sporcularımızda yine 3’üncü ikinci ve birinci olan sporcularımız.” Dedi.

Tüm sporcuları tebrik eden Belediye Başkanı Kadir Kara ise “Osmaniye’mizin adını gerek ulusal arenada gerekse uluslararası arenada yapmış olduğunuz sportif müsabakalarda elde etmiş olduğunuz derecelerle duyurmuş olmanızdan dolayı Osmaniyeli hemşerilerim ve şahsım adına hepinizi tebrik ediyor, alınlarınızdan öpüyorum. Allah hepinizden razı olsun ve başarılarınızı daim etsin. Kick Boks şampiyonası ülke genelinde ve uluslararası arenada oldukça son yıllarda rağbet gören spor dallarından bir tanesi. Dolayısıyla özel turnuva ve geleneksel hale getirilen turnuvalarda, dünyanın çok ciddi olarak takip ettiği spor dallarından birisi haline gelmiş vaziyette. Bu anlamda da Dünyanın çok yakından takip ettiği bu sportif alanda kazanmış olduğunuz başarılarla, hem kendinizi hem şehrimizi hem de ülkemizi dünyaya tanıtma noktasında elde etmiş olduğunuz başarılardan dolayı tekrardan hepinizi tebrik ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum.” Dedi.

Her zaman olduğu gibi bundan sonraki süreçte de imkânlar ve kaynaklar ölçüsünde sporcuların başarılarında yanlarında olmaya devam edeceklerini kaydeden Kadir Kara, “Çünkü sizler hem sportif alanda faaliyet gösteriyorken hem de şehrimizin tanıtımına ve tanınmasına katkı sağlıyorsunuz. Buda bizim için hizmet sektörü olarak tanımladığımız değer yargılarından birisi.” Diye konuştu.

Başkan Kara, Belediye Başkan Yardımcısı Av. Selçuk Acar, Antrenör Kenan Karık ve Basın Mensupları adına DHA Muhabiri İbrahim Emül, sporcuları tebrik ederek madalya ve altın ödüllerini takdim ettiler. Program sonunda ise Milli Takım Kickboks Antrenörü Kenan Karık, günün anısına Başkan Kadir Kara’ya Kick Boks eldiveni hediye etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar