28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3233
EURO35.0886
ALTIN2282.2

Başarılı sporcular ödüllendirildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başarılı sporcular ödüllendirildi
Abone ol
Vali Celalettin Cerrah, Osmaniye’nin başarılı sporcularını ödüllendirdi. Vali Yardımcısı Mehmet Sadık Tunç ve İl Gençlik ve Spor Müdürü Ökkeş Demir ile birlikte kendisini makamında ziyaret eden sporcuları tebrik eden Vali Cerrah, sporculara yarım altın ve eşofman takımı hediye etti.
Yapılan müsabakalarda Osmaniye’yi en iyi şekilde temsil eden sporcular hakkında bilgi veren İl Gençlik ve Spor Müdürü Ökkeş Demir;” Güreşçimiz Gökhan Zorba, 26 ilin sporcularının yarıştığı Niğde’de yapılan “Genç Erkekler Serbest Güreş Grup Müsabakası”nda 55 kg’de tüm rakiplerini yenerek grup birincisi oldu.

3–4 Mart tarihleri arasında Mersin’de düzenlenen “Seyfi Alanya Atmalar Türkiye Şampiyonası”nda ise Enes Kocabaş cirit atmada Türkiye ikinciliği, Mustafa Sezer Disk Atmada Türkiye ikinciliği, Ahmet Talan Gülle Atmada Türkiye üçüncülüğü ve Fevzi Gök ise Çekiç Atmada Türkiye üçüncülüğü derecelerini elde ettiler.”dedi.

VALİ CERRAH: “SPORDA BAŞARILI OLAN HAYATTA DA BAŞARILI OLUR.”
Vali Cerrah ise Osmaniye’nin spor alanında başarılı bir il olduğunu vurgulayarak; “Sporcularımız yapılan şampiyonalarda aldıkları derecelerle ilimizi gururlandırdılar. Sporcularımızı tebrik ediyor ve bundan sonraki şampiyonlarda çok daha iyi dereceler alacaklarına inanıyorum.”dedi.

Sporda başarılı olanların hayatta da başarılı olacağını ifade eden Vali Cerrah; “ Büyük Önder Atatürk, “Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklı olanını severim.”demiştir. Sporcu olmak hem zeki hem de ahlaklı olmayı gerektirir. Gönlümüz, hepinizin milli takıma en kısa sürede seçilmesini ve Avrupa’da yapılacak müsabakalarında bayrağımızı göndere istiklal marşı eşliğinde çektirmenizi arzu ediyor. Tüm sporcularımıza eğitim ve spor hayatlarında başarılar diliyorum.”diye konuştu.

Sporcuları yetiştiren antrenörleri de tebrik eden Vali Celalettin Cerrah; “Osmaniye’de güzel bir sporcu merkezimiz var. Merkezimizdeki bazı küçük eksiklikleri tamamlamak için Gençlik ve Spor Müdürlüğümüz çalışmalarını devam ettiriyor. En kısa zamanda bu eksiklikler giderilecek.

Sporcu eğitim merkezimiz çok daha iyi hizmet verecek.”dedi. Sporcuların sağlıklı beslenmesinin önemine de değinen Vali Cerrah, Sporcu Eğitim Merkezinde sabah kahvaltılarında verilen Osmaniye yer fıstığı kremasının besleyici ve enerji verici özellikleri bulunduğuna dikkat çekerek; “Osmaniye yer fıstığı kremasının tüm çocuklarımıza sabah kahvaltısında mutlaka verilmesi gerekiyor. Çünkü hem zihinsel hem de bedensel olarak onlara enerji veriyor.”dedi.      

Vali Cerrah, ziyaretin sonunda sporculara ve antrenörlerine ödüllerini verdi.

Haber:Fulya Gürbüz
 

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar