29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3744
EURO35.0772
ALTIN2325.3

Banvit, Ukrayna'nın BC Budivelnik Kiev takımına 76-69 mağlup oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Banvit, Ukrayna'nın BC Budivelnik Kiev takımına 76-69 mağlup oldu
Abone ol
Basketbolda Avrupa Kupası (I) Grubu'nda yer alan Banvit, 'Top 16' turunun ilk haftasında BC Budivelnik Kiev takımına 76-69 yenildi. Ukrayna'nın başkenti Kiev’de Palas Sport Arena'da oynanan karşılaşmada Banvit, maçın ilk yarısını 39-31...
Basketbolda Avrupa Kupası (I) Grubu'nda yer alan Banvit, 'Top 16' turunun ilk haftasında BC Budivelnik Kiev takımına 76-69 yenildi.

Ukrayna'nın başkenti Kiev’de Palas Sport Arena'da oynanan karşılaşmada Banvit, maçın ilk yarısını 39-31 önde tamamladı. İkinci yarıya hızlı başlayan Ukrayna ekibi, üçüncü ve son periyotta da üstünlük sağlayarak sahadan 76-69 galip ayrıldı.

Banvit Baş Antrenörü Orhun Ene, Cihan Haber Ajansı’na yaptığı özel açıklamada, “Şimdi kötü bir ikinci yarı oynadık ve maçı kaybettik. İlk yarıda da çok iyi oynadığımızı söyleyemem ama ikinci yarıda savunmada biraz daha dikkatli olsaydık soyunma odasına daha farklı gelebilirdik. İkinci yarıya çok kötü başladık, oyunun kontrolünü rakibimize verdikten sonra zaten kendi evlerinde oynama avantajı olan rakip maçın içinde inançlı kaldı. Dış atışlarla bulduğu kritik puanlarla maçı kazandı. Kazanmamız gereken bir maçı kaybettik. Rakipten daha iyi mücadele etmemiz gerekirdi” dedi. Hem oyun içi konsantrasyonunun hem de oyun organizasyonun kötü olduğunu söyleyen Orhun Ene, kimliklerini yansıtmayan bir oyun nedeniyle Euro Cup’ın ilk maçına mağlubiyetle başladıklarını söyledi.

Budivelnik Kiev, Eurocup ilk turunda A grubunu güçlü rakiplerinin arasından sıyrılarak birinci sırada tamamlamayı başarmıştı. Sarı-mavili ekip 24 haftası geride kalan Ukrayna Süper Ligi'nde ise topladığı 42 puan ile ilk sırada yer alıyor. Banvit, gruptaki ikinci maçında 16 Ocak Çarşamba günü kendi sahasında KK Buducnost Voli takımıyla karşılaşacak.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar