25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5791
EURO34.974
ALTIN2422.5

ASKF’de Başkan Öztürk, güven tazeledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ASKF’de Başkan Öztürk, güven tazeledi
Abone ol
Osmaniye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ( Osmaniye ASKF) 7. Olağan Genel Kurulu Osmaniye Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası salonunda yapıldı.
Osmaniye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ( Osmaniye ASKF) 7. Olağan Genel Kurulu Osmaniye Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası salonunda yapıldı.


Levent Öztürk’ün başkanlığında  tek liste halinde gidilen kongrede Harun Uygun Başkanlığındaki  Divan kurulu Resul Özdil ve Şahin Aktemur isimlerinden oluştu.


Kullanılan geçerli oyların tamamı alan Levent Öztürk güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.


Kongrede teşekkür konuşması yapan Osmaniye ASKF Başkanı Levent Öztürk  yeni dönem hedefleri hakkında bilgiler verdi.


Öztürk “ Göreve geldiğimiz günden bugüne her gün başarı çıtamızı yükselterek önemli çalışmalara imza attık. Son 3 yıldır Kurum ve kuruluşlar başta olmak üzere özel sektör temsilcileri ile kurduğumuz iyi  ilişkiler neticesinde kulüplere maddi destek sağladık. Bu sağladığımız destek futbol kulüplerine ve sporculara olumlu şekilde yansımaları gördük.  Hedefimiz destekleri artırarak devamı sağlamaktır. Ayrıca Amatör Spor camiasına daha sistemli ve düzenli hizmet etmek içim  Hizmet binası alımı için çalışmalarımız devam ediyor.  TASK’dan destek sözünü aldık, Osmaniye Valiliğinde, Belediyeden ve hayırsever iş adamlarından alacağımız destekle hizmet binası sorununu çözmeyi hedefliyoruz. Yönetimde bugüne hizmet veren arkadaşlarımıza üstün çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor yeni seçilen arkadaşlarımızdan daha büyük başarılar bekliyoruz” şeklinde konuştu.


Kongre de dilek ve temenniler kısmında konuşma yapan Gençlik Spor Hizmetleri İl Müdürü Ökkeş Demir ise Osmaniye ASKF ile bugüne kadar uyum içerisinde futbol camiasına hizmet ettiklerini ifade ederek yeni seçilen Yönetime başarılar diledi.


Öztürk Başkanlığındaki Yönetim Kurulu; Selçuk Acar, Alim Koca, Mustafa Demir, Güney Akgül, Nedim Ünlü, Harun Uygun, Enes Başpınar, Zübeyir Karatekin, İbrahim Özbay, Kubilay Kaan Lökoğlu isimlerinde oluştu.


Denetim Kurulu üyeliklerine ise Rıza Yıldırım, Mehmet Ünlü, Sinan Anıl seçildi.


Onur Kuruluna ise; Hüseyin Karalar, Murat Kanlı, Adnan Gizlice, Sait Kıraç, Kadir Çenet, Osman Atılgan seçildi.


Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu delegelerine ise Levent Öztürk, Alim Koca ve Harun Uygun seçildi.


Kongreye  Gençlik Spor Hizmetleri İl Müdürü Ökkeş Demir ile kulüp temsileri katıldı. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar