29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3643
EURO34.9818
ALTIN2324.9

ASKF Toplantısı Antalya’da yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ASKF Toplantısı Antalya’da yapıldı
Abone ol
Antalya’da düzenlenen Futbol İl Temsilcileri ve ASKF Başkanları toplantısı tamamlandı.
Antalya’da  düzenlenen Futbol İl Temsilcileri ve ASKF Başkanları toplantısı tamamlandı.

Toplantıya  Osmaniye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Sekreteri Harun Uygun ve Futbol İl Temsilcisi Yusuf Alkaya katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan TFF Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Üyesi ve TASKK Genel Başkanı Ali Düşmez, “81 ilimizde 280.000 futbolcunun, 15.000 takım ile müsabakalarını organize eden ASKF Başkalarımıza ve Futbol İl Temsilcilerimize teşekkür ediyoruz. Futbolumuzun daha ileri gitmesi için gönüllü kuruluşlarımız olan ASKF’lerimizin ve Futbol İl Temsilcilerimizin sorunlarına çözüm bulacak, önerilerini dinlemek için toplandık” dedi.

Toplantıya katılan Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Temsilciler Kurulu Başkanı Abdurrahman Arıcı, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Kuddusi Müftüoğlu ve Amatör Futbol Disiplin Kurulu Başkanı Tacar Çağlar da birer konuşma yaptı.

Toplantıya iştirak ederek Futbol İl Temsilcileri ve ASKF Başkanlarına hitaben Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, TFF Temsilciler Kurulu Başkanı Abdurrahman Arıcı ile Merkez Hakem Kurulu Başkanı Kuddusi Müftüoğlu’na Genel Başkan Ali DÜŞMEZ tarafından günün anısına Konfederasyon Anı Tabağı takdim edildi.

Toplantının ilerleyen bölümlerinde TFF Kulüp Gelişim Müdürü Serbülent Şengül kulüplerin vizyonu konusunda bir sunum, TASKK Genel Başkan Yardımcısı Fahrettin Eserdi 2014-2015 sezonu Bölgesel Amatör Lig hakkında bir sunum ve Konfederasyon Genel Sekreteri ve TFF Genel Sekreter Yardımcısı Adnan Ersan 2014-2015 sezonu Gençler Ligi ve 2015-2016 sezonu Yerel ligleri ile ilgili bilgiler verdi.

Toplantı sonunda bu dönem içerisinde ASKF Başkanlığını bırakan Kastamonu ASKF Başkanı Mahmut Korkmaz ile Uşak ASKF Başkanı Kamil Kiğit’e geçmiş hizmetlerinin anısına plaketleri Genel Başkan Ali Düşmez tarafından verildi.

Topluca çekilen hatıra fotoğrafının ardından toplantı sona erdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar