28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.339
EURO35.1558
ALTIN2306.8

As Osmaniye Gençlikte antrenör değişikliği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
As Osmaniye Gençlikte antrenör değişikliği
Abone ol
TÜRKİYE Kadınlar Basketbol İkinci Ligi'nde mücadele eden As Osmaniye Gençlik, Antrenör Ahmet Araşan ile yollarını ayırdı.
TÜRKİYE Kadınlar Basketbol İkinci Ligi'nde mücadele eden As Osmaniye Gençlik, Antrenör Ahmet Araşan ile yollarını ayırdı.


Yeni antrenör ise yaklaşık 22 sene Fenerbahçe bayan ve erkek basketbol takımı antrenörlüğü yapan Aydın Oğuz oldu.


HEDEF BİRİNCİ LİĞ'E ÇIKABİLMEK
Bu güne kadar çok sayıda şampiyonluklar ve bayan erkek basketbol sporcuları üzerinde emeği olduğunu belirten Aydın Oğuz, "Erdemir, Ülkerspor, İstanbul Üniversitesi BGD ve en sonda Homend Antakya antrenörlüğü yaptım. Bu sezona İstanbul Üniversitesi Erkek Basketbol takımında başladım Ocak ayında Homend Antakya'dan teklif geldi ve orada devam ettik. Halen oranın sözleşmeli antrenörüyüm sağ olsunlar izin verdiler. Hem aynı bölge takımı olmamız hem de  çok değerli sporu ve basketbolu seven bir başkanımız Lütfi Savaş beyin izniyle As Osmaniye'ye geldim. İnşallah iyi şeyler olur. Hedefimiz ilk önce son altıya kalıp oradan da birinci lige çıkabilmektir. Oyuncuların birçoğunu tanıyorum ve hep beraber başarı için mücadele edeceğiz" dedi.


ZORLU MAÇLAR OLACAK

Sezon başından bu yana takımın bir yerlere gelmesine çok emeği olan antrenör Ahmet Araşan'a teşekkür eden AS Osmaniyespor Kulüp Başkanı Mehmet Serkan Erdem, onunla dostane bir şekilde yolları ayırdıklarını söyledi.


İleriki dönemlerde de Araşan'ın hizmetlerinden yaralanacaklarını belirten Erdem, "Önümdeki maçlar çok zorlu ve diğer takımlar gün geçtikçe yeni transferlerle atacağa kalkıyorlar. Bizde Türkiye Basketbol birinci liginin, Kadın Basketbolu'nun en deneyimli hocalarından olan Aydın Oğuz hocamızla anlaşma yaptık. Şuanda önümüzde Tekkeköy, Mülkiye, Orman spor maçı ve ondan sonra da ilk 6'ya kaldığımız zaman çok zorlu maçlarımız olacak." dedi.


TEKKEKÖY BELEDİYE MAÇINA DAVET
Cumartesi günü saat 14.00'da Osmaniye Salonunda oynanacak olan Tekkeköy Belediye maçına basketbol severleri davet eden Erdem, "İlk maçta Samsun'da yenildiğimiz Tekkeköy Belediyesi ile karşılaşacağız. Orada maalesef çok büyük hakem hatalarıyla yenildik, bizim tarafımıza verilen haksızca kararlardan dolayı orada kötü bir mağlubiyet aldık ve burada onun rövanşını alacağız. Biz onlardan çok daha hırsızlı bir takımız ve taraftarımızın desteği ile bu maçı farklı olarak alıp takım İstanbul'a dönmüyor bir hafta boyunca buradayız ve direk Mülkiye maçı için Ankara'ya gidiyoruz. Tekkeköy maçını alıp, Ankara'da da Mülkiye'yi yenceğiz ve ondan sonrada ilk altıya girmeyi garantileyeceğiz. bu maça bütün Osmaniyelileri bekliyorum ayrıca yeni hocamız Aydın Oğuz'a da dolu bir tribünlerle hoş geldin mesajı verelim" diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar