25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5006
EURO34.9308
ALTIN2433.7

Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Yardımı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Yardımı
Abone ol
OSMANİYE’de, Amatör Haftası etkinlikleri kapsamında amatör spor kulüplerine malzeme yardımı yapıldı.
OSMANİYE’de, Amatör Haftası etkinlikleri kapsamında amatör spor kulüplerine malzeme yardımı yapıldı.


Spor Genel Müdürlüğü tarafından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüklerine gönderilen genelgeyle Amatör Spor Kulüplerine yapılmasına planlanan spor malzemesi dağıtımının Amatör Spor Haftası etkinlikleri çerçevesinde Spor salonunda gerçekleştirildi.


Törende açılış konuşmasını yapan Osmaniye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Levent Öztürk, Amatör spor kulüplerini unutmayarak her yıl geleneksel hale getirilen Amatör haftası etkinlerinden dolayı Spor Bakanlığı ve Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu TASKK yetkililerine teşekkür etti.


Başkan Öztürk, “Hatırlanmak unutulmamak çok güzel bir duygu, biz amatörleri unutmayıp hatırlayan her yıl Ekim ayında geleneksel hale getirilmeye çalışılan amatörler haftasından dolayı Spor Bakanımıza, Spor Genel Müdürlüğümüze, Konfederasyonumuza amatör camia adına şükranlarımızı sunuyorum. Buradan Amatör haftasını amatör spor kulüplerinin ve sporcunun Bayramı ilan etmek istiyorum. Bayramınız hayırlı uğurlu olsun. Gelişen ve değişen dünyada fiziki bir aktivite olan amatör sporun barış, dostluk ve kardeşliği pekiştirdiği gün gibi ortadadır.


Amatör spor kulüplerimiz bugün burada yapılacak yardımlarla ayakta kalmaya çalışmaktadır. Bu yeterlimi derseniz cevabımız hayır. Amatör spor ve sporcunun bugün birçok sorunları var. Sayarsak saatler sürer. Ancak şu bir gerçektir amatör spor ve sporcular devlet ve millet desteğini almadan ayakta durmaları imkansızdır. Amatör spor ve sporcuların tesis, ulaşım, sağlık, altyapı ve eğitim sorunlarının çözümü Spor Bakanlığımız, Spor Genel Müdürlüğümüz, Federasyonlar ve Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından çözülmeye çalışılmaktadır. Bilhassa Belediye Başkanımız Kadir Kara Beye yaptıkları yardımlardan dolayı şükranlarımızı arz ediyorum. Son yıllarda uyuşturucunun hızla arttığı ve neredeyse ilkokullara kadar yaklaştığını üzülerek öğreniyoruz. Biz spor yöneticileri üstümüze düşen görevi yerine getirmek için her evden genç nesli salonlara, sahalara, pistelere çekmekle sporcu sayımızı hızla arttırmakla görevli insanlarız. Tüm Amatör Spor Kulüplerinin değerli yönetici arkadaşlarımın fazlasıyla ilgi, alaka ve takdiri hak ettiğine İnanıyorum. Çünkü bunu yaparsak topluma aklı hür, fikri hür sağlıklı gençler armağan ederiz” şeklinde konuştu.


Osmaniye Gençlik Spor Hizmetleri İl Müdürü Ökkeş Demir ise konuşmasında Osmaniye’de bulunan spor tesislerin Osmaniyeli vatandaşların kullanıma açık olduğunu söyledi.
Törende  Zorkun Spor Yönetim Kurulu Üyesi ve Kazım Karabekir Mahallesi Muhtarı İzzettin Kanat’ta spora sağladığı katkıdan dolayı plaketle ödüllendirildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar