29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3834
EURO35.1187
ALTIN2326.3

Amatör lig’de yeni sezon hazırlıkları yoğunlaştı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Amatör lig’de yeni sezon hazırlıkları yoğunlaştı
Abone ol
Osmaniye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Levent Öztürk, 2014-2015 Osmaniye Demirpen 1. Amatör Ligin, spor camiası için yeni bir umut olduğunu söyledi.
Osmaniye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF)  Başkanı Levent Öztürk, 2014-2015  Osmaniye Demirpen 1. Amatör Ligin, spor camiası için yeni bir umut olduğunu söyledi.


Amatör maçların başlamasına artık sayılı günlerin kaldığını dile getiren Öztürk,  geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda birbirinden zevkli ve çekişmeli maçlar yaşanacağını söyledi.


Amatör spor kulüplerin ayakta durabilmesi adına kulüp başkanı ve yöneticilerinin desteklenmesi gerektiğini dile getiren ASKF  Başkanı Levent Öztürk, “Bu isimler onurlu bir görevi yerine getirmektedirler. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtarıp spor sahalarına çekebilmek adına büyük bir mücadele veriyorlar.


Bu yaptıkları özverili davranış için başkan ve yöneticileri tebrik ediyorum. Bizlerde ASKF yönetimi olarak kulüplere kaynak sağlamak için yaptığımız temaslara sonucunda yeterli olmasa da  Osmaniye Belediyesi balta olmak üzere Osmaniye Valiliği  ile bir çok Resmi ve Özel destek sağlanmasına aracı olduk bundan sonrada olmaya devam edeceğiz.” dedi.


16 Eylül Salı günü çekilecek  fikstür sonrası amatör ligin şekilleneceğine dikkat çeken ASKF Başkanı Levent Öztürk, “Takımlarımız yeni sezon hazırlıklarını gerçekleştirdikleri idman ve ve hazırlık maçları ile sürdürüyor. 


2014-2015 Futbol Sezonu kulüpler toplantısı 16 Eylül  2014 Salı  günü saat 14:00’de  Anadolu Wellnes  Toplantı Salonu’nda yapılacak.  Toplantıda Demirpen  1. Amatör lig fikstür çekimi, tertip komitesi seçimi  ve Gençler Ligi fikstür ve tertip komitesi seçimleri gerçekleştirilecek. Tüm kulüpler gerekli evraklarınızı hazırlayıp, lige katılım ücretleri yatırmaları ve  yetkililerin toplantıda hazır bulunmaları gerekiyor” dedi.


Osmaniye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF)  Başkanı Levent Öztürk, yeni sezon öncesi amatör spor kulüplerine başarılar dilediğini sözlerine ekledi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar