20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Ailemle spor yapıyorum projesi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ailemle spor yapıyorum projesi
Abone ol
Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, sağlıklı bir toplum oluşturma amacıyla, "Ailemle Spor Yapıyorum" projesi başladı.
Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, sağlıklı bir toplum oluşturma amacıyla, "Ailemle Spor Yapıyorum" projesi başladı.

Spor Genel Müdürlüğü ve Türkiye Halk Sağlığı Kurumu tarafından organize edilen, Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yürütülecek olan "Ailemle Spor Yapıyorum" projesi kapsamında vatandaşlar, il genelindeki müdürlüğe bağlı tüm spor tesislerinden faydalanabilecek.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Sağlıklı bir toplum oluşturma amacıyla Ailelerin Spor yapmasını sağlamak, beden ve ruh sağlıklarını geliştirmek amacıyla bu projeye başlanıldığını belirterek, "Ayrıca, sosyal medyanın yoğun kullanıldığı toplum hayatında yetişkinlerin bilgisayar, tablet ve telefon başında geçirdikleri hareketsiz zaman dilimini en aza indirmek, son yıllarda Ülkemizin dört bir yanına yapılan sayısız spor tesislerinin tam kapasite kullanımını sağlamak, yoğun iş hayatından dolayı ailelerin çocuklarına yeterince zaman ayıramadığı gerçeğini de göz önünde bulundurarak, bu projeyle birlikte aile içi dayanışma ve kaynaşmayı artırmak ve takım ruhunu aile bireylerine yaşatabilmek." dedi.

Proje ile 25 ve üzeri tüm yaş gruplarından bay ve bayanların spor alışkanlığı kazandırılmasının hedeflendiğini vurgulayan Demir şöyle devam etti: "Bayan katılımcılara sabah saatlerinde bayan antrenörler eşliğinde step-aerobik ve pilates etkinlikleri ve yürüyüş yaptırılacak. Bay katılımcılara akşam saatlerinde spor aktiviteleri yaptırılacaktır.Proje hakkında daha ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşlarımızın, Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne başvurmaları gerekmektedir."


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar