26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5385
EURO34.9785
ALTIN2439.3

46. TSYD Ankara Şubesi futbol turnuvası kuraları çekildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
46. TSYD Ankara Şubesi futbol turnuvası kuraları çekildi
Abone ol
Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi tarafından bu yıl 46. organize edilen dörtlü futbol turnuvası 10-11 Ağustos 2012 tarihlerinde Ankara’da yapılacak. TSYD yetkilileri turnuvaya davet etmek için yaptıkları girişimlerde Ankaragücü...
Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi tarafından bu yıl 46. organize edilen dörtlü futbol turnuvası 10-11 Ağustos 2012 tarihlerinde Ankara’da yapılacak. TSYD yetkilileri turnuvaya davet etmek için yaptıkları girişimlerde Ankaragücü yönetiminden kimseye ulaşamadı.

Gençlerbirliği, Sivasspor, Kardemir Karabükspor ve Elazığspor takımları arasında oynanacak karşılaşmaların kura çekimi gerçekleştirildi. TSYD Ankara Şubesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen kura çekimine Gençlerbirliği, Kardemir Karabükspor ve Elazığspor temsilcileri katılırken Sivasspor temsilcisi ise kura çekiminde yer almadı.

Kura çekimi öncesi açıklama yapan TSYD Ankara Şube Başkanı S. Gökhan Akengin, birkaç yıl aradan sonra Ankara’da böyle bir turnuvanın düzenlenmesinin keyfini yaşadıklarını kaydetti. Sezonun başlamasına yakın yapılacak turnuvanın belirleyici bir özelliği olacağını dile getiren Akengin, Süper Lig'e yeniden yükselen Elazığspor için de turnuvanın ayrı bir tecrübe olacağını kaydetti.

Kamuoyunda turnuvada yer almayan Ankaragücü ile ilgili iddialara cevap veren Akengin sözlerini şöyle tamamladı:

“Ankaragücü’nün turnuvada yer almamasını bazı kişiler iddia oranını düşük olduğunu belirtti. Bu konu bizi derinden yaralamıştır. Turnuvanın hazırlık çalışmaları yaklaşık iki ay önce başladı. Biz Ankaragücü’nün içinde bulunduğu durum nedeniyle zorluklar yaşadık. Ankaragücü yönetiminde ne yüz yüze ne de telefonda görüşebileceğimiz kimseye ulaşamadık.”

Daha sonra yapılan kura çekimi sonrası ise Elazığspor - Kardemir Karabükspor, Gençlerbirliği - Sivasspor eşleşti. 10-11 Ağustos tarihlerinde yapılacak karşılaşmalar Ankara Cebeci Stadı’nda oynanacak. Karşılaşmaların bilet fiyatları 5 lira olarak belirlenirken, karşılaşmaların normal sürelerinin berabere tamamlanması halinde ise seri penaltı atışlarına geçileceği öğrenildi.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar