18 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.4939
EURO34.7544
ALTIN2490.2

Uzun ve Yaşamın Sırrı Kaliteli Yaş Almakta Saklı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Uzun ve Yaşamın Sırrı Kaliteli Yaş Almakta Saklı
Abone ol
Liv Hospital, Oyuncu Nilgün Belgün ve Liv Hospital’ın deneyimli hekimleri ile “Her Daim Genç Sohbetler” söyleşisine ev sahipliği yaptı.
Liv Hospital, Oyuncu Nilgün Belgün ve Liv Hospital’ın deneyimli hekimleri ile “Her Daim Genç Sohbetler” söyleşisine ev sahipliği yaptı.

Birçok sivil toplum kuruluşunun da katıldığı söyleşide, sağlıklı yaşama dair dikkat çekici birçok püf noktası esprili bir dille ele alındı.

Yoğun katılımın olduğu söyleşide Oyuncu Nilgün Belgün’ün keyifli sohbeti eşliğinde fiziksel ve ruhsal olarak her daim genç kalmanın sırları paylaşıldı.

64 yaşındaki usta oyuncu Nilgün Belgün, genç ve sağlıklı kalmanın ilk yolunun en başta kişinin içten gelen mutluluğu ile ilgili olduğuna dikkat çekti.

Öte yandan tıptaki gelişmelerin insan hayatını artık uzattığına ve kaliteli yaş almanın daha da önemli bir hale geldiğine değinen Liv Hospital Hekimleri “Sağlıklı ve uzun yaşamak kaliteli bir hayat sürmek için pek çok şeye dikkat etmek gerekiyor.

Doğru ve sağlıklı beslenme, kilo kontrolü, toksinlerden arınma, düzenli egzersizler, kaliteli bir uyku düzeni, stresten arınma, enfeksiyon ve travmalardan korunma, sağlık bir cinsel hayat, doğru ve düzenli çalışan bir metabolizma, yaşlanma sürecinde ortaya çıkan fizyolojik hormon eksikliğinin yerine konulması büyük önem taşıyor.

Hayalimizdeki “iyi” görüntüye kavuşmak için emin ellerde olmak, mükemmel bir sonuca ulaşmanın en önemli püf noktasını oluşturuyor” diye konuştular.

Kişiye özel yaklaşım en doğru nokta

Liv Hospital’da dermatolojiden estetik cerrahiye, iç hastalıklarından ağız sağlığına, kök hücre uygulamalarından üroloji ve endokrinolojiye kadar onlarca farklı uzmanlık alanı hep birlikte sağlıklı yaş almak için çalışıyor.

Tıptaki gelişmeler, hastalıkların teşhis ve tedavisinde kullanılan yeni yöntemler sayesinde insan ömrü gittikçe uzadığını belirten Liv Hospital Hekimleri “Uzun ve sağlıklı yaşamın sırrı kaliteli bir şekilde yaş almaktan geçiyor.

Ana odağımızda hastayı 360 derece kucaklayan kişiye özel ve bilimsel bir yaklaşım bulunuyor.

Kimi zaman sağlık sebebi ile kimi zaman daha iyi görünmek amacıyla adımlar atıyoruz” dedi.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar