19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3405
EURO35.2123
ALTIN2247.2

Cildinize Altın Maske parıltısı …

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cildinize Altın Maske parıltısı …
Abone ol
Yüzyıllardır hayatımızda var olan lüksün simgesi ve doğanın kusursuz elementi altının cildimiz için de faydalarını yeterince biliyormuyuz?

Yüzyıllardır hayatımızda var olan lüksün simgesi ve doğanın kusursuz elementi altının cildimiz için de faydalarını yeterince biliyormuyuz?

Altının cildi iyileştirdiği, güçlendirdiği, cilde tazeliğini geri kazandırdığı, vücudun iyileşmeye ve yenilenmeye verdiği tepkiyi artırdığı gerçeği, 5000 yıl öncesine kadar dayanıyor. Altının ışıltısını ve bitmek bilmeyen enerjisini ilk keşfeden ve geceleri altın maskeyle uyuyan Kleopatra’ nin ve Nefertiti’ nin güzelliklerini bu sayede korudukları ve cildini genç, parlak ve canlı tuttukları söylenir hep.

Evet… Yüzyıllardan beri uygulanan ve ciltteki kırışıklık, akne, cilt lekesi, sivilce gibi birçok cilt problemini gideren bir çeşit olan altın maske; günümüzün modern cilt bakım tekniklerinden bir tanesidir.

Tedavi edici, yeniden yapılandırıcı ve hücre yenileyici özelliklerine sahip olması ile cildinin sağlığına ve bakımına özen gösterenlerin vazgeçilmezi konumunda…

Altın gibi parıldayın..

Maia Mc Cosmetics’in tamamen organik ürünlerinden sonra 24 Ayar Altın tozu ilaveli yeni ürünü Maia Altın Maske; birçok cilt problemini gidermekte ve cildinizi parlatmaktadır. Cilt rengini açarak parlak gibi bir cilt meydana getirir. Cildiniz kendi rengine kavuşur.

Birkaç uygulamadan sonra kendi gözlerinizle değişimi görebileceksiniz.

Deriden emilerek hücre içerisine girerek etkisini gösteren altın maske , cilt üzerindeki ince çizgileri ve kırışıklıkları gidererek gergin bir görünüm sağlamaktadır. İçerisinde bulunan altın tozları sayesinde cildin nem oranını korur.

Cildin elastikiyetini arttırır : Ciltteki ölü hücreleri tekrar dirilterek erken yaşlanmanın önüne geçer. Deri; elastikiyeti azaldığında veya tamamen kaybolduğunda sarkma eğilimi gösterir. Altın kullanımı, elastinin parçalanmasını azaltabilir ve dokuların elastikiyetini eski haline getirebilir. Bu, cildin sarkmasını da önleyecektir.

Gözenekleri açarak ciltteki sivilceleri ve akneleri azaltır. Cildin temizleyerek pırıl pırıl olmasını sağlar.

Her cilt tipine uygundur. Kullanılmasında sakınca olmayan bir üründür. Sadece yüze değil tüm vücudunuza korkmadan uygulayabilirsiniz.

Maia Altın Maske’nin Kullanımı

Kullanım adımlarını sırayla izleyerek uygularsanız kesin sonuç alabilirsiniz.

1) Yüzünüzü güzel bir şekilde yıkayın ve temizleyin.

2) Genel olarak altın maske jel kıvamındadır. Su ile ıslatılıp yüze uygun oranda yerleştirilmesi gerekmektedir.

3)Maske kullanımı sırasında maskenin cildinize iyi bir şekilde yapıştığını ve yeterince gergin olduğundan emin olun.

4) Maske cildinizde 30 dakika beklemelidir. Bekleme süresi sonunda maskeyi yırtmadan cildinizden çıkartınız .

Eğer botoks yaptırmaktan korkuyorsanız Maia Altın Maskesini mutlaka denemelisiniz.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar