19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3423
EURO35.1122
ALTIN2241.3

Bayram sonrası diş bakımınızı ihmal etmeyin

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bayram sonrası diş bakımınızı ihmal etmeyin
Abone ol
Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Uzmanı Dr. Nihat Tanfer, Ramazan ayından sonra diş kontrolü ve diş bakımı yaptırmanın önemini vurguladı.

Ağız, Diş ve ÇeneCerrahisi Uzmanı Dr. Nihat Tanfer, Ramazan ayından sonra diş kontrolü ve diş bakımı yaptırmanın önemini vurguladı.

Bayramdan sonra ağız ve diş bakımına daha fazla dikkat edilmesi gerektiğini belirtti.

Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Uzmanı Dr. Nihat Tanfer, "Oruç sebebi ile yemek saatlerinin ve ağız bakım düzeninin değişmesi diş ve diş eti sağlığını etkiler. Bayram süresince artan tatlı tüketimi de diş kontrolü ve bakımını daha da gerekli hale getirir.

Doktor muayenesi ve profesyonel temizlik, ağız sağlığı ve hijyen sağlar. Çünkü düzenli fırçalama ve diş ipi bile, diş yüzeyleri üzerinde oluşan ve tartar olarak adlandırılan sert plakayı temizleyemez.

Bu sert plaka diş hekimi tarafından temizlenebilir. Bu nedenle bayramdan sonra diş hekiminizi ziyaret ederek diş çürüğü, diş eti hastalığı ve ağız sağlığınıza yönelik diğer tehditleri teşhis edebilen kapsamlı bir muayene yaptırmalısınız.

Kalp sağlığı başta olmak üzere genel sağlığınızı tamamen etkileyen çürük ve diş eti iltihaplarının erken teşhisini ve tedavisini sağlayarak hem ağız ve diş sağlığınızı hem de genel sağlığınızı koruyabilirsiniz" diyerek uyardı.

BİR GÜNDE DİŞ ESTETİĞİ YAPILABİLİR

“Bayramdan sonra ağız ve diş sağlığınızı kontrol altına almak için mutlaka diş hekimini ziyaret etmelisiniz” diyen Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Uzmanı Dr. Nihat Tanfer, "Bir günde diş estetiği, onarıcı bakım gerektiren hastalar için birçok avantaj sunar.

Bir günde diş estetiği, diş bakımı için harcamak zorunda olduğunuz süreyi azaltır, estetik bir gülümseme ile normal yaşantınıza hızlı bir şekilde dönebilirsiniz.

Dijital görüntüleme tekniği sayesinde, dişleriniz ve çevresindeki tüm dokuları ayrıntılı bir şekilde incelenebilir. Bu teknik ile diş kontrolü, diş ve diş eti tedavisi ve diş estetiği çok daha hem hızlı, hem de kapsamlı bir şekilde yapılabilir” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar