20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Zorkun Şenliktepe’de “Uyuşturucu Uyarısı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Zorkun Şenliktepe’de “Uyuşturucu Uyarısı
Abone ol
Osmaniye’nin Zorkun Yaylası Şenliktepe mesire alanında “Uyuşturucu” ile mücadele için etkin mücadele veriliyor.
Osmaniye’nin Zorkun Yaylası Şenliktepe mesire alanında “Uyuşturucu” ile mücadele için etkin mücadele veriliyor.

Şenliktepe’deki mesire alanında yaşanan susuzluk, çöplerin alınmama gibi sorunlarına karşın, uyuşturucu kullanımına karşı etkin mücadele verilidği bildirildi.

Şenliktepe’deki çay bahçesinin işletmeciliğini yürüten Fırat Çetin, işletmenin önüne “Uyuşturucuya Hayır” pankartı asarak mesire alanı ve çevresinde gençleri uyarıyor ve bu konuda da gerekli önlem çalışmalarını yürütüyor.

Çay bahçesi işletmecisi Fırat Çetin; “Zorkun gibi güzel bir yaylamızın değerini bilmemiz gerekiyor.

Zorkun yaylası denildiğinde; Adana, Mersin, Gaziantep gibi illerimizden insanlar geliyor.Zorkun yaylamız çevre illerden gelenlere karşı Osmaniye’mizi temsil ediyor.

Bu nedenle öncelikli olarak uyuşturucu ile mücadeleye önem vererek, gençlerimizden uyuşturucu lanetini uzak tutmak istiyoruz.

Osmaniye’mizde son günlerde gençlerimizin uyuşturucu kullanımları ile hayatlarının baharında ölmelerine  üzülüyoruz.

Mesire alanımızda insanların sağlıklı dinlenebilmeleri için güvenlik açısından Jandarma’dan da gerekli desteği görüyoruz. Pazar günleri ise mesire alanında ücretsiz canlı müzik programlarımız gerçekleşiyor.”dedi.

BAŞKAN KARA SESİMİZE KULAK VERSİN!
Osmaniye Belediyesi’nin Şenliktepe’deki mesire alanına gereken ilgi göstermediğinden yakınan Çetin; “Osmaniye belediye Başkanımız Kadir Kara’nın desteklerini bekliyoruz. Burada su sorunu yaşanıyor. Çöpler alınmıyor. Çöp kutuları yaptırdık, dolu çöp kutularının boşaltılması ve içme suyu sorununun çözümlenmesi konusunda Belediyemizden destek bekliyoruz.

Tuvaletler susuzluktan kullanılamaz hale geliyor. Bu arada Osmaniye Milletvekilimiz Ruhi Ersoy’un desteklerini gördük, bu nedenle Milletvekilimize teşekkür ediyoruz. Özellikle Belediye Başkanı Kadir Kara’nın Şenliktepe’deki önemli sorunlarla ilgilenmesini bekliyoruz”diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar