19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.586
EURO34.8048
ALTIN2489.5

Zehra'ya Otomobil Hediye Edildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Zehra'ya Otomobil Hediye Edildi
Abone ol
Osmaniye’nin Merkez Hemite Köyü İlkokulu’nda okurken lösemi hastalığına yakalanması sonucu evinde eğitim gören 9 yaşındaki öğrenci Zehra Çelik’e öğretmenler tarafından otomobil alınarak hediye edildi.
Osmaniye’nin Merkez Hemite Köyü İlkokulu’nda okurken lösemi hastalığına yakalanması sonucu evinde eğitim gören 9 yaşındaki öğrenci Zehra Çelik’e öğretmenler tarafından otomobil alınarak hediye edildi.

Osmaniye Merkez Hemite Köyü İlkokulu´nda okumakta iken yakalandığı lösemi hastalığı nedeni ile 2 yıldır evinde eğitim öğretimine devam eden 9 yaşındaki 3´üncü sınıf öğrencisi Zehra Çelik´e, Mahmut Ali Kirmit Ortaokulu Öğretmenleri tarafından otomobil alınarak hediye edildi.



Osmaniye Rehberlik Araştırma Merkezi (RAM) tarafından ulaşılan ve Adana Balcalı Hastanesi´nde tedavi gören Zehra Çelik´in 5 kardeş olduğu, Baba Zeynel Çelik´in ise rençperlik yaparak geçimini sağlayıp çocuklarını okutmaya çalıştığı öğrenildi.

Kliması olan otomobilin anahtarı, Milli Eğitim Müdürü  Ramazan Çelik ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Basri Doğan, Okul İdarecilerinin katılımıyla Baba Zeynel Çelik´e teslim edildi.
Baba Çelik, kızına bu mutluluğu tattırmalarından dolayı tüm eğitim camiasına teşekkür etti.

Milli Eğitim Müdürü  Ramazan Çelik ise Mahmut Ali Kirmit Ortaokulu Bilişim Teknolojileri öğretmeni Yasemin Baykal´ın lösemili öğrenciler yararına yardım kampanyası başlatıldığını belirterek, "Söz konusu aile ve öğrenci Zehra Çelik  3 Nisan günü dört öğretmenle evinde ziyaret edildi.

Daha sonra evin ihtiyaçlarının karşılanması için yardımda bulunarak, Okul müdürü Gaziantep´teki hayırsever Noter Erol Delikurt´a durumu anlatıldı, hayırsever de çocuğun tedavisi için nakdi yardımda bulunmuştur.

Okul idaresinin aile ile yapmış olduğu görüşmeler sonucunda çocuğun Adana Balcalı Araştırma Hastanesinde tedavi gördüğü, ayda bir Adana´ya, on beş günde birde kan sayımı için Kadirli Devlet Hastanesine gittiği, gidiş gelişte enfeksiyon riskine maruz kaldığı bu nedenle klimalı bir otomobil ihtiyaçları olduğu tespit edilmiştir.

Bunun üzerine okul idaresince bir araç satın alınarak aileye teslim edildi.

Ayrıca öğrencimize kıyafet ve oyuncak hediye edildi.”dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar