28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3348
EURO35.0921
ALTIN2308.8

Zafer Bayramı’nın 92. yıldönümü resepsiyonu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Zafer Bayramı’nın 92. yıldönümü resepsiyonu
Abone ol
Osmaniye Valiliği, 30 Ağustos Zafer Bayramının 92. Yıldönümü kutlamaları nedeniyle resepsiyon verdi.
Osmaniye Valiliği, 30 Ağustos Zafer Bayramının 92. Yıldönümü kutlamaları nedeniyle resepsiyon verdi.


Cebelibereket Kültür Merkezinde, Vali Dr. Mehmet Oduncu ve eşi Dr. Nuray Oduncu Hanımefendi evsahipliğinde düzenlenen resepsiyona; Garnizon Komutanı Tankçı Kurmay Albay Şefik Atak, Belediye Başkanı Kadir Kara, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Özlem Yaman, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Büyükalaca, Vali Yardımcıları Yusuf Özdemir, Ali Çağlar, Halit Deveci ve Vali Yardımcısı V. Muammer Balcı,  İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tayfun Dündar, İl Emniyet Müdür Vekili  Ahmet Yüreklier, Kamu Kurum ve Kuruluşları İl Müdürleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri eşleri ile birlikte katıldı.


Vali Dr. Mehmet Oduncu, Garnizon Komutanı Tankçı Kurmay Albay Şefik Atak ve Belediye Başkanı Kadir Kara Resepsiyona katılan davetlileri kapıda karşıladılar. Konuklarla bir süre sohbet eden Vali Oduncu, 30 Ağustos Zaferinin 92. Yıldönümü kutlamaları nedeniyle hazırlanan pastayı, Garnizon Komutanı Tankçı Kurmay Albay Şefik Atak, Belediye Başkanı Kadir Kara ile birlikte kesti.


Vali Dr. Mehmet Oduncu yaptığı konuşmada, 30 Ağustos Zaferinin 92. Yıldönümünü kutlayarak, "Atalarımız, bundan tam 92 yıl önce, büyük fedakârlıklarla; kan, gözyaşı ve ter dökerek, dualar ederek, bize bu kutlu günü hediye ettiler. Bugün, bu büyük zaferin haklı gururunu yaşıyoruz. Bu gururu yaşarken, hepimize önemli görevler düşüyor. Bizler, ecdadımıza layık olmalı ve ülkemizi bulunduğu mevcut durumdan çok daha ileriye taşıyacak, dünyanın gelişimini takip edecek ve bunu yönlendirebilen, milli şuura sahip, yüksek karakter ve seciyeli ahlaki değerlere sahip evlatlar yetiştirmeliyiz "diye konuştu.


Milli bayramların, kendimizi muhasebeye çekmemiz için bir vesile olması gerektiğini belirten Vali Oduncu, "Hepimizin, bize bırakılan bu mukaddes topraklara, onları bize canları pahasına hediye eden atalarımıza ve aziz milletimize borcu var. Bizler, Osmaniye'de yaşayanlar olarak, yaşadığımız şehir için üzerimize düşen görevleri yerine getirmeli ve ilimizin daha yaşanılır bir kent olması için gayret göstermeliyiz. Temenni ediyorum ki; her 30 Ağustos Zafer Bayramını, üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmiş olmanın gönül rahatlığıyla kutlarız" dedi.   


Abdurrahman Keskiner Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi öğrencileri seslendirdikleri birbirinden güzel şarkılarla renk kattıkları Resepsiyon, havai fişek gösterisiyle son buldu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar