29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3666
EURO34.9744
ALTIN2325.0

Yolbulan Baştuğ Ailesi’nde 23 Nisan coşkusu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yolbulan Baştuğ Ailesi’nde 23 Nisan coşkusu
Abone ol
Demir Çelik sektörünün lokomotif firmalarından Yolbulan Baştuğ Metalurji, bu yıl ikincisini düzenlediği 23 Nisan Çocuk Şenliği’nde, çalışanlarının çocuklarını ağırladı.
Demir Çelik sektörünün lokomotif firmalarından Yolbulan Baştuğ Metalurji, bu yıl ikincisini düzenlediği 23 Nisan Çocuk Şenliği’nde, çalışanlarının çocuklarını ağırladı.

Şenliğe aileleriyle birlikte gelen çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutladı.

Yolbulan Baştuğ Metalurji ailesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bu yıl ikinci defa düzenlenen Çocuk Şenliği ile kutladı.



Osmaniye Gala Tesisleri’nde gerçekleşen Çocuk Şenliği’ne, çocuklar, aileleriyle birlikte katıldı.

Animasyon ekiplerinin hazırladığı eğlenceli oyunlar ve yarışmalar ile kendilerine armağan edilen bu özel günün tadını doyasıya çıkaran çocuklar, eğlenceli bir organizasyonun keyfini yaşadı.

Çocuk Şenliği’ne katılan Yolbulan Baştuğ Metalurji Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Baştuğ, “Çalışanlarımızı ailemiz olarak görüyoruz. Bu çocukların hepsi benim çocuklarım. Onları eğlenirken görmek, mutluluklarını gözlerinden okumak bizim için en büyük mükafat. Çocuklarımızın ve ailelerinin mutlulukları bizim büyük ödülümüz. Ne mutlu ki; Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği bu özel günü biz de ailemizle, gururla kutluyoruz” diyerek duygularını dile getirdi.

Yolbulan Baştuğ Kreş ve Gündüz Bakımevi Öğrencileri Çocuk Şenliği’nde Yolbulan Baştuğ Metalurji’nin Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi bünyesinde yaptırdığı, Eylül 2014’de eğitime başlanan 100 öğrenci kapasiteli Yolbulan Baştuğ Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin minik öğrencileri de eğitimcileriyle birlikte şenliğe katılıp doyasıya eğlendi. Kreş hakkında bilgi veren Mustafa Baştuğ “Biz kadın istihdamına çok önem veriyoruz. Bizim işimiz  yapısı gereği kadınlarımız için çok uygun olmasa da Organize Sanayi Bölgesi’nde kadınların çalışabileceği işletmeler olduğu fikrinden yola çıkarak burada bir kreş yaptırdık. Böylelikle anneler çocuklarını kreşimize bırakıp  gönül rahatlığıyla işlerine gidebiliyorlar” dedi.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar