29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3643
EURO34.9818
ALTIN2324.9

“Yoksul ailelere yemek yardımına hazırız!”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Yoksul ailelere yemek yardımına hazırız!”
Abone ol
Osmaniye yemekçilik firması, kentteki basın mensupları ve muhtarlarla kahvaltılı toplantı düzenledi.
Osmaniye yemekçilik firması, kentteki basın mensupları ve muhtarlarla kahvaltılı toplantı düzenledi.

Osmaniye yemekçilik firması işletmecilerinden  Şengül Göktürk; “Önce insan, önce Osmaniye kazansın!” diyerek yola çıktıklarını belirterek, halkın manevi desteklerine ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Kent merkezindeki Askeri Gazinoda düzenlenen kahvaltılı programın açılışında konuşan Osmaniye yemekçilik işletmecisi Şengül Göktürk, Mahalle Muhtarları ile basın mensuplarına, katılımlarından dolayı teşekkür etti.



Göktürk. Osmaniye yemekçilik firmasının işletmecisi olan oğlu Ahmet Göktürk’ün selamlarını ileterek, oğlunun adına davetlilerle bir arada olmaktan mutlu olduğunu söyledi.


Osmaniye Yemekçilik Firması İşletmecisi Şengül Göktürk


Şengül Göktürk yaptığı konuşmasının devamında; “ Böylesi davetleri sık sık gerçekleştirerek sizlerle birlikte olmaya çalışacağız. Biz yeni bir firma olarak her zaman sizlerin yanında ve birlikte olmayı amaçlıyoruz. Mahallenizde bir sıkıntı olursa bizlere bildirin, herkese yardımcı olmaya hazırız. Osmaniye’nin yerli aileyiz, genç girişimci oğlumun her zaman yanında ve destekçisiyim. Bizler önce insan kazansın, önce Osmaniye kazansız diyoruz. Ben; her zaman manevi desteklerinizi oğlum adına, firmamız adına sizlerden istiyoruz. Firmamızda 50 küsür çalışanımız bulunmaktadır. Önümüzde Ramazan ayı var, mahallenizde yoksul aileleri yemek yardımı yapmaya hazırız. Tekrar hoş geldiniz, afiyet olsun!”dedi.


Osmaniye Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Özener


Osmaniye Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Özener, basın mensupları ile Muhtarları birada kahvaltılı toplantıda buluşturan Şengül  Göktürk’e teşekkür ederek sözlerine başladı.

Özener konuşmasında; “Bizleri bir araya getiren Osmaniye yemekçiliğe teşekkür ediyorum. Onların bu konuda genç kardeşlerimizin iş hayatına atılmasına destek vermemiz bizleri mutlu eder. Örnek kadın ve bir örnek ana olarak Şengül Göktürk’ü tebrik ediyor, teşekkür ediyorum”diye konuştu.




Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsrafil Avcı


Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsrafil Avcı yaptığı konuşmada; “Osmaniye’de gıda sektörü son 5 yıl içerisinde inanılmaz bir çığır açtı. Yerel firmalarımız büyüdü, Türkiye’nin değişik bölgelerinde Osmaniye yemek firmaları isimlerinden söz ettirmeye başladı. Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır. Şengül hanım da oğlunun yanında gerekli desteği vermektedir. Yolunuz açık, kazancınız bol olsun!”dedi.


Osmaniye yemekçilik İşletme Müdürü İsmail Kiraz


Osmaniye yemekçilik İşletme Müdürü İsmail Kiraz ise yaptığı konuşmasında; “Bizler her zaman Osmaniye’mizdeki sıkıntılara yardımcı olmak isteyen bir firmayız. Mahallelerinizde sosyal yardıma muhtaç ailelere yemek yardımı yapmaya hazırız. Gazeteci ve Muhtar arkadaşlarımıza ihtiyacımız var. Bizler bu konuda sizlerin yardımlarını bekliyoruz.

Cenaze, Mevlit veya benzeri yemek ihtiyaçları konusunda maddi durumu iyi olmayan  fakir ailelere gerekli destesi vermeye hazırız. Bizleri bu konuda bilgilendirirseniz yardımcı olmuş olursunuz.

Genç bir firmayız, sizleri mutfağımıza de bekliyoruz, fabrikamızı görmenizi istiyoruz.”diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar