23 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.5767
EURO34.9159
ALTIN2439.5

Yoğum bakım servisinde 68'inci doğum gününü kutladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yoğum bakım servisinde 68'inci doğum gününü kutladı
Abone ol
Osmaniye'de özel bir hastaneye ağır mide kanaması şikayetiyle gelen Teslime Kılıçkıran, 68'inci doğum gününü yoğun bakım servisinde kutladı.
Osmaniye'de özel bir hastaneye ağır mide kanaması şikayetiyle gelen Teslime Kılıçkıran, 68'inci doğum gününü yoğun bakım servisinde kutladı.

Dört gün önce acil servisten hastaneye giren ve tedavisi süresince çocuklarından hiç doğum günü kutlamadığı öğrenilen yaşlı kadın için, hastane yönetimi tarafından sürpriz yapılarak bir ilk yaşatıldı.

Bugüne kadar 'Dinimizce günah olduğu için doğum günü kutlamadım' diyen 8 çocuk annesi Teslime Kılıçkıran, "Kalbim duracak gibi oldu, ilk defa doğum günü kutluyorum, bu sürprizi yapanlardan Allah razı olsun, onlara uzun ömürler versin" dedi.

Mimar Sinan Mahallesinde ikamet eden ve daha öncede üç defa mide kanaması geçiren Teslime Kılıçkıran, Pazartesi günü öğle saatlerinde rahatsızlanınca çağrılan 112 Acil Servis Ambulansı ile Özel Yeni Hayat Hastanesine getirildi. Burada Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Kenan Yüce tarafından muayene edilen ve ağır mide kanaması geçirdiği saptanan yaşlı kadın hemen ilaç tedavisine alındı.

Koroner Yoğun bakım servisinde tedavisi devam eden yaşlı kadının 14 Nisan doğum günü olduğu ve bugüne kadar hiç doğum günü kutlamadığı öğrenilince sürpriz yapılmak istendi. Hazırlanan yaş pastayı üfleyerek 68'inci yaş gününü doktorlar, hemşireler ve çocukları Fatih Kayay, Ömer Kocakaya ve Ahmet Kılıçkıran ile birlikte kutlayan Teslime Kılıçkıran, duygusal anlar yaşadı.

Doktor Kenan Yüce, hastanın sağlık durumunun her geçen günden daha da iyiye gittiğini belirterek, "Hastamızın 67 yaşında olduğunu ve bugün de yaş günü olduğunu öğrendik. Hiç yaş günü kutlamadığını da öğrendik. Hastane yönetimimizde bir jest yaptılar, bugün bir yaş günü kutlayalım istedik. Hayatının ilk yaş gününü hastanemizde kutlamıştık olduk." dedi.

12 senedir üç defa mide kanaması geçirdiğini ifade eden ve bugüne kadar üç evlilik yapan Teslime Kılıçkıran, "Allah herkesten razı olsun, devletimize milletimize zarar vermesin. Daha önce hiç doğum günü kutlamadım, kutlamanın ne olduğunu bilmiyordum. Çocuklar dediği zaman 'Oğlum yok, o bize günah, öyle bir şey yapmayalım' derdim. Bugünde böyle bir şeyi görünce çok şaşırdım ve çok mutlu oldum." dedi. 

Teslime Kılıçkıran, daha sonra kesilen yaş günü pastasını, çocukları ve doktoruyla beraber yedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar