25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5241
EURO35.0315
ALTIN2433.5

Yetim kardeşler hatıra ormanı oluşturuldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yetim kardeşler hatıra ormanı oluşturuldu
Abone ol
Osmaniye İHH Derneği tarafından "Yetim Dayanışma Günleri" kapsamında Orman İşletme Müdürlüğü ile birlikte Toprakkale'nin Çamlıkevler Mahallesinde "Yetim Kardeş Hatıra Ormanı" oluşturdu.
Osmaniye İHH Derneği tarafından "Yetim Dayanışma Günleri" kapsamında Orman İşletme Müdürlüğü ile birlikte Toprakkale'nin Çamlıkevler Mahallesinde "Yetim Kardeş Hatıra Ormanı" oluşturdu.

"Hayatı Yetimle Paylaş", "Yetim Karne Şenlikleri" gibi projelerle Osmaniyelilerin takdirini kazanan İHH Derneği, mahalle sakinleri ve yetimlerle birlikte Yetim Kardeş Hatıra Ormanına fidan dikimi gerçekleştirdiler.

Türkiye ve dünyada yetim çocuklar için ciddi bir çalışmalar yapan Osmaniye İHH Derneğinin gerçekleşen organizasyona Ak Parti Osmaniye Milletvekilleri Suat Önal ve Mücahit Durmuşoğlu'nun yanı sıra Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Cihat Yılmaz, Ak Parti Sosyal İşler İl Başkanı Berna Banu Başlamışlı Asker, Ak Partiden Belediye Başkan Aday Adayı olan Alim Koca, Yetim çocukların aileleri ile birlikte bir çok vatandaş katıldı.

Programın açılış konuşmasında Osmaniye İHH Dernek Başkanı Nadir Sarıcan katılım gösteren ve destek veren herkese teşekkür etti.

Sarıcan, "Dünyanın her yerinde yetimlerimize sahip çıkmak onları korumak ve kollamak için mücadelemiz devam ediyor. Osmaniye genelinde 261 yetimimize hem maddi hem de manevi destek olmaya çalışıyoruz. Bugün burada hem ağaç dikmenin ne kadar önemli olduğunu öğretiyor hem de çocuklarımızın mutluluğuna şahit oluyoruz. Yetimlerimizle birlikte büyüyecek bu ağaçların orman alanına dönüşerek Osmaniye’mizin havasına katkıda bulunacağını ümit ediyorum. Nasip olursa bir gün bu ağaçların altında yetim çocuklarımızla piknik yaparız." Dedi.

Sarıcan, "Gönüllülük esasına göre çalışmalarımız devam ediyor. Yönetim kurulu üyelerimize huzurunuzda bir kez daha teşekkür ediyorum. Sadece maddi imkânlarını değil zamanlarını da ayırarak derneğimizin çalışmalarına katkıda bulunuyorlar." ifadelerini kullandı.

Yaklaşık 200 çam fidanından oluşan hatıra ormanında dikilen her fidana yetimlerin isimleri verildi. Programa katılan konuklar yetimlerle sohbet ederek birlikte ağaç diktiler. Yetim çocukların mutlulukları gözden kaçmadı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar