24 Nisan, 2024, Çarşamba
DOLAR32.5671
EURO34.9267
ALTIN2433.5

Yenilenebilir Enerji Kulübü’nden Hult Prize

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yenilenebilir Enerji Kulübü’nden Hult Prize
Abone ol
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) kulüplerinden Yenilenebilir Enerji Kulübü, Üniversitemiz 15 Temmuz Şehitler Amfisi’nde 1 Milyon dolarlık Sosyal Girişimcilik Yarışması olan Hult Prize’nin tanıtımıyla ilgili program düzenledi.  

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi ( OKÜ ) kulüplerinden Yenilenebilir Enerji Kulübü, Üniversitemiz 15 Temmuz Şehitler Amfisi’nde 1 Milyon dolarlık Sosyal Girişimcilik Yarışması olan Hult Prize’nin tanıtımıyla ilgili program düzenledi.  

Programa Bahçe Meslek Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Bülent Yanıktepe, Üniversitemiz Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Coşkun Özalp, İmalat Mühendisliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Hediye Kırlı Akın, Enerji Sistemleri Mühendisliği Öğretim Görevlisi Osman Kara ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda Hult Prize hakkında bilgilendirmeyi ve açılış konuşmasını Yenilenebilir Enerji Kulübü Başkanı, Hult Prize Kampüs Direktörü Mehmet Çift yaptı.

Girişimcilik için gerekli olan temel özelliklerden bahseden Yenilenebilir Enerji Kulübü Başkanı, Hult Prize Kampüs Direktörü Mehmet Çift, girişimcilere ne gibi katkılar sağlayabildiklerinden, sponsorluk, yatırım gibi girişimcilerin ihtiyacı olan kavramlardan söz etti. 

Çift, “Bu yıl OKÜ, Hult Prize’ın kampüs ayağının gerçekleşeceği üniversitelerden birisi olacak. Hult Prize’nin açıkladığı eğitim, sağlık, ulaşım, tarım ve su başlıklarında yaşanan soruna en iyi çözümü bulan grup, Üniversitemizde gerçekleşecek olan etkinlikte jüriler tarafında belirlenecek ve dünya bölgesel finallerine katılmaya doğrudan hak kazanacak.” dedi. 

Öğrencilerin sorularını cevaplandıran KOSGEB Kobi Uzmanı Endüstri Mühendisi Yasin Yüksek’e Yenilenebilir Enerji Kulübü Başkanı, Hult Prize Kampüs Direktörü Mehmet Çift tarafından Teşekkür Belgesi ve çiçek takdim edildi. 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar