23 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.5927
EURO34.7868
ALTIN2405.9

Yenihayat 7 yıldır kendini yenilemeyi sürdürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yenihayat 7 yıldır kendini yenilemeyi sürdürüyor
Abone ol
Osmaniye Özel yenihayat Hastanesi 7 yıldır hastalarına verdiği hizmetin haklı gururunu yaşıyor.
Osmaniye Özel yenihayat Hastanesi 7 yıldır hastalarına verdiği hizmetin haklı gururunu yaşıyor.

Kurulduğu gün itibarı ile hastane bünyesindeki uzman doktor kadrosunun gerçekleştirdiği poliklinik hizmetleri ve ameliyatları ile Osmaniye ve çevre illerden gelen hastaların odak noktası haline gelen Özel Yeni Hayat Hastanesinin bu başarısına her geçen gün başarılı  ameliyatlar ekleyerek bölgede bir marka haline gelmeyi başardı.

Bünyesinde bulundurduğu uzman doktor kadrosu ile Osmaniye’de ilk kez yapılan çok sayıdaki ameliyatlara imza atmayı başaran bir hastane unvanına sahip Özel Yeni Hayat Hastanesi, 2007 yılında kuruluş tarihi itibariyle yedi yıldır Osmaniye’deki diyaliz hastalarına da hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyor.

Hastane Diyaliz Merkezi deneyimli uzman hekim ve hemşire kadroları hizmet verirken, Osmaniye’de yedi yıldır  diyaliz hastalarına evlerini aratmayacak rahatlıkta  hizmet sunmayı  kendilerine ilke edinen, Hastane Diyaliz Merkezi (S.G.K.) çalışan kurum mensuplarına anlaşmalı olarak hizmet veridği, herhangi bir ilave ücret talep etmediği bildirildi.

Hastane Baş Hekimi, Diyaliz Hekimi Dr. Rıdvan Asaf ve Dahiliye Uzmanı Diyaliz Hekimi Uz. Dr. Levent Kurşun nezaretinde deneyimli ve güler yüzlü uzman kadrosuyla, son teknoloji ürünü tıbbi cihaz ve sarf malzemeleri ile hemodiyaliz hastalarının yaşam kaynağı olmak için yola çıktıkları bildirildi. Hastalarına dört saatlik diyaliz süresince ortopedik yataklarında hasta başı televizyon, gazete ve dergi gibi aktivitelerle diyaliz tedavileri yapılıyor.

Ayrıca diyaliz seanslarına uygun diyetisyen kontrolünde ikramlarda bulunarak hastalarını ücretsiz olarak evlerinden alınıp diyaliz sonrası tekrar evlerine bırakıldığı kaydedildi.

Güvenli, sağlıklı ve huzurlu bu yolculukta sizlere destek olmaktan mutluluk duyacağız diyen Diyaliz Merkezi uzman kadrosu, Diyaliz hastalarımızın detaylı bilgi alabilmeleri için 
( 0 328 826 01 01 ) nolu telefondan yetkililere ulaşabileceklerini belirtiler.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar