18 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.527
EURO34.8524
ALTIN2489.1

Yeni Belediye hizmet binası Temmuz’da tamamlanıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yeni Belediye hizmet binası Temmuz’da tamamlanıyor
Abone ol
Osmaniye Belediyesi Yeni Hizmet binası inşaatının 15 Temmuz 2014’da tamamlanacağı kaydedildi.
Osmaniye Belediyesi Yeni Hizmet binası inşaatının 15 Temmuz 2014’da tamamlanacağı kaydedildi.
 

Belediye Başkanı Kadir Kara yapımı devam etmekte olan Osmaniye Belediyesi yeni hizmet binasında incelemelerde bulunurken yeni göreve başlayan belediye meclis üyelerine de binayı gezdirdi.


İnşaatın son durumu ile ilgili firma temsilcilerinden detaylı bilgiler alan Başkan Kadir Kara, şu anda çalışmaların planlandığı gibi hızla ilerlediğini söyledi. Şu anda binanın dış cephe çalışmalarına başlandığını ve aynı zamanda bina içerisinde ince detay işlere geçildiğini ifade eden Başkan Kadir Kara, ilgili yüklenici firma yetkililerinin binayı 15 Temmuz’da teslim etmeyi planladıklarını söyleyerek yeni belediye meclis üyelerini gezdirirken bina ile ilgili bilgiler de aktardı.


OSMANİYE’DE SELÇUKLU MİMARİSİ YÜKSELDİ
Eski otogar arsasında yaklaşık 7 dönümlük bir arazi üzerine yapılan Yeni Belediye Hizmet binasının toplam 17.500 metre kara kapalı alanı olduğunu dile getiren Başkan Kara, “Bu projemiz ile şehre bir kimlik kazandırırken, bu binayı şehir merkezine yaparak kentin merkezinin başka alanlara kaymasını engellemeyi hedefledik. Proje tamamlandıktan sonra belediye hizmet binasının çevresinde de ciddi bir revizyon yapacağız. Binanın hemen ön tarafında Devlet Bahçeli Meydanı’nda başlayıp, çifte petroller kavşağında bitecek bir battı çıktı ile altgeçit yapacağız.”dedi.


Başkan Kara Belediye hizmet binası ile ilgili olarak, “Osmaniye’de Selçuklu mimarisi ile bezenmiş bölgenin ve Türkiye’nin en güzel ve kullanışlı belediye hizmet binasını yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Binamız içerisinde başkanlık katından tüm servislere kadar profesyonelce hazırlanmış bir yapı ile vatandaş memnuniyetini arttırıcı tüm detaylar düşünülerek uygulamaya koyuluyor. Vatandaşın hizmet beklentileri hesaplanarak kat düzenlemeleri yapıldı. Vatandaş hangi hizmeti kaçıncı katta nasıl bir ortamda almasını içeren bir araştırma sonucunda proje hazırlandı. Proje içerisinde toplantı ve nikâh salonu gibi sosyal doku alanları da bulunmaktadır. Binanın zemin katına ise kapalı bir otopark yapıyoruz. Tüm hızla çalışmalarımıza devam ediyoruz.”şeklinde konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar