25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5497
EURO34.9322
ALTIN2426.9

Yeni Acil Yardım ambulansları hizmete girdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yeni Acil Yardım ambulansları hizmete girdi
Abone ol
Osmaniye’de 7 Acil Yardım Ambulansı düzenlenen törenle hizmete girdi.
Osmaniye’de 7 Acil Yardım Ambulansı düzenlenen törenle hizmete girdi.
 
İl Sağlık Müdürlüğü Fakıuşağı Ek Hizmet Binası bahçesinde düzenlenen törene Vali Kerem Al, Osmaniye Milletvekili Dr. Suat Önal, Vali Yardımcısı Süleyman Yılmaz, Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz, Kamu Kurum ve Kuruluşları İl Müdürleri katıldı.
 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan törenin açılış konuşmasını İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Cingöz yaptı.

Osmaniye’deki sağlık hizmetleri ve projeler konusunda bilgi veren Dr. Mehmet Cingöz, “İl Merkezimizde 10, Kadirli ilçesinde 5, Düziçi ilçesinde 4, Bahçe ilçesinde 2, Toprakkale ilçesinde 2, Hasanbeyli ve Sumbas ilçelerinde 1’er olmak üzere toplam 25 adet 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ile hizmet vermekteyiz.

112 Acil Sağlık Hizmetleri sunumu kapsamında 277 personeli bulunmaktadır. Bugün hizmete alınacak olan 7 ambulans ile birlikte İl Ambulans Servisi Başhekimliği ambulans sayımız 37 olacaktır” diye konuştu.

Açılışı gerçekleşecek olan İl Sağlık Müdürlüğü Fakıuşağı Ek Hizmet Binası hakkında da bilgi veren Dr. Mehmet Cingöz, ek binada İl Sağlık Müdürlüğü Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürlüğünün hizmet vereceğini kaydetti.

Törende konuşan Osmaniye Milletvekili Dr. Suat Önal ise gelecek nesillerin hem sağlıklı hem de donanımlı olarak yetişmesi için sağlık ve eğitim sektörlerine çok önem verdiklerini ifade ederek, hizmete alınan ambulansların hayırlı olmasını diledi. Osmaniye Milletvekili Önal, sözlerini büyük bir özveri ile çalışan sağlık personeline de teşekkür ederek son bitirdi.
 
Törende konuşan Vali Kerem Al ise Osmaniye’nin güzel insanlarına hizmet etmek gayretinde olduklarını ifade ederek, “Hükümetimizin sağladığı imkânlar, sağlık alanında yapılan hizmetler konusunda elimizi güçlendirdi. Bugün 7 Acil Yardım Ambulansını halkımızın hizmetine sunuyoruz. Tüm amacımız halkımızın hayatını kolaylaştırmak. Bu araçların bu doğrultuda, kaliteli bir şekilde hizmet vermesini diliyorum. Hayırlı olsun” diye konuştu.
 
Konuşmaların ardından İl Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen ilk yardım eğitimlerinin neticesinde başarılı olan köy muhtarlarına sertifikaları Vali Kerem Al, Osmaniye Milletvekili Dr. Suat Önal ve protokol mensupları tarafından verildi. Daha sonra, hizmete giren 7 ambulansın anahtarları istasyon şeflerine, Vali Al ve protokol mensupları tarafından teslim edildi.

Ambulansların teslim töreninin ardından İl Sağlık Müdürlüğü Fakıuşağı Ek Hizmet Binasının açılışı Vali Kerem Al ve protokol mensupları tarafından yapıldı.

Vali Al, binanın hayırlı hizmetlere vesile olmasını dileyerek açılış kurdelesini kesti. Daha sonra protokol mensupları ile birlikte hizmet binasını gezen Vali Kerem Al, İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Cingöz’den bilgi aldı.

Dr. Cingöz, 288,75 metrakare oturum alanına sahip binada, İl Sağlık Müdürlüğü Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürlüğünün hizmet vereceğini kaydetti. Vali Al’a toplantı salonunda acil sağlık hizmetleri konulu sunum yapıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar