24 Nisan, 2024, Çarşamba
DOLAR32.5549
EURO34.863
ALTIN2428.6

Yaz Spor Okulları Tamamlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yaz Spor Okulları Tamamlandı
Abone ol
Osmaniye Belediyesi tarafından “Sağlıklı ve Eğlenceli Bir Yaz İçin" sloganı ile bu yıl 7'ncisi düzenlenen Yaz Spor Okulları tamamlandı.
Osmaniye Belediyesi tarafından “Sağlıklı ve Eğlenceli Bir Yaz İçin" sloganı ile bu yıl 7'ncisi düzenlenen Yaz Spor Okulları tamamlandı.

Başkan Kadir Kara, yaz spor okullarının son gününde antrenman sahasında öğrencileri ziyaret etti.

Çocukları çok sevdiğini ve çocuklar tarafından çok sevildiğine inandığını söyleyen Başkan Kara, “Çocuklarımız için ne yapsak azdır” dedi.

Branşlarında açılan ücretsiz yaz spor okullarına bu yıl yaklaşık 750 öğrenci katıldı.

Kendi alanlarında deneyimli 40 antrenör tarafından verilen spor eğitimlerinde öğrenciler, sağlıklı ve eğlenceli bir yaz sezonu geçirmenin mutluluğunu yaşadı.

Sahaya çocukların "Büyük başkan, Kadir başkan" sloganları ile giren Belediye Başkanı Kadir Kara, Yaz Spor Okullarına katılan öğrencilere, çocuklarını bu etkinliğe gönderen velilere ve antrenörlere teşekkür etti.

Başkan Kara, "Göreve geldiğimiz ilk yılımızda ilkini yaptığımız yaz spor okullarının bu yıl yedincisini yaptık. Sevgili çocuklarımızın ilgisi bizleri çok sevindirdi. Çocuklarımıza sağlıklı ve eğlenceli bir yaz ayı geçirmesini hedeflerken, Osmaniye’de sporun altyapısını oluşturuyoruz. Burada en önemli dayanağımız tatile gidemeyen çocuklarımızın yaz tatillerini eğlenceli bir hale getirmektir.

Desteklerinden dolayı Yahya Mazlum Halk Eğitim İl Müdürlüğüne ve tesislerini bizlere açan Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörlüğüne, Osmaniye Milli Eğitim Müdürlüğüne çok teşekkür ederim" dedi.

Öğrenci velileri ise bu hizmetten dolayı Başkan Kadir Kara’ya teşekkür ettiler. Başkan Kadir Kara’nın göreve geldiği ilk yılda Osmaniye’de ilk defa düzenlenen yaz spor okullarının bu yıl yedincisi yapıldı. 

Bu yıl branşlarında açılan Yaz Spor Okullarına ilgi büyük oldu. Yaklaşık 750 öğrencinin kayıt yaptırdığı yaz spor okullarında her öğrenciye şapka, tişört, şort ve çorap hediye edilirken; öğrencilerin ulaşımı da yine ücretsiz olarak sağlandığı kaydedildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar