19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5955
EURO34.8547
ALTIN2507.9

Yarışmaya 41 il ile 3 yurt dışı katılımı oldu!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yarışmaya 41 il ile 3 yurt dışı katılımı oldu!
Abone ol
Osmaniye Ozanlar Şairler Yazarlar Derneği’nin düzenlediği, bu yıl 20.’ncisi gerçekleşecek olan “Ekmek Ödüllü Şiir Yarışması”na katılımlar sona erdi.
Osmaniye Ozanlar Şairler Yazarlar Derneği’nin düzenlediği, bu yıl 20.’ncisi gerçekleşecek olan “Ekmek Ödüllü Şiir Yarışması”na katılımlar sona erdi.

Osmaniye’de aralıksız olarak düzenlenmekte olan “Ekmek ödüllü 20. Şiir Yarışması”na başvuruların sona ermesinin ardından bir açıklama yapan, Yarışmanın ilk günden bu yana genel koordinatörü ve OŞYAD Başkanı Mustafa Bardak; “Bu yıl 20.’ncisini düzenleyeceğimiz “Ekmek ödüllü Şiir Yarışması”na  başvurular 15 Nisan 2017 Cumartesi günü saatler 19.00’u gösterirken sona erdi.

Yarışmamıza gönderilen şiirlerin ayrım ve sayımlarını yaparak, seçici kurul üyelerimizin puan cetvellerini hazırladık. Elimize ulaşan şiirleri, puan cetveline rumuzları ile birlikte yerleştirdik. Bu yıl ki yarışmamızda; Yarışma koşullarına uymayanları çıkardığımda, seçici kurul üyelerinin değerlendirmelerine sunacağımız, 278 şiir ile 123 şair katılım sağlamış bulunmaktadır. Seçici kurul üyelerinin ön elemelerinin ardından birden fazla şiirle katılan şairlerin en yüksek puan alanları finale kalmak suretiyle yarışma listesinde yer alacaktır. Her katılımcıya ödül veren bir yarışma organizasyonu olarak; ön seçici kurulun puanları sonucu bir şiiri finale bırakmaktayız. Bu yıl ki yarışmamıza; 3’ü yurt dışından  olmak üzere Türkiye genelinden 41 İlimizle birlikte, toplam 44 noktadan katılım gerçekleşmiştir. Yarışmamızın ödül dağıtım töreni; 28 Nisan 2017 Cuma günü saat:17.30’da kent merkezindeki Kıbrıs Şehidi H. İbrahim Karaoğlanoğlu Parkı içerisindeki “Şiir Meydanı”nda düzenlenecek etkinlikle sahiplerine verilecektir.”dedi.

Yarışmada dereceye girenlere ödüllerinin dağıtılması töreninden sonra Osmaniye’deki tarihi ve turistik yerlere gezi düzenleneceğini de vurgulayan OŞYAD Başkanı Mustafa Bardak; “Ödüllerin dağıtıldığı ilk günkü etkinliğimizin ardından, ikinci gün ise değişik illerimizden Osmaniye’mize gelen şairlerimizi kentimizin tarihi ve turistik yerlerini tanıtmak amacı ile gezi turu düzenliyoruz. Bu gezi turumuza, yarışmamıza katılan herkesin gelebileceğini belirtmek isteriz. Ödül töreninin ertesi günü, Osmaniye’deki tarihi ve turistik yerlerin gezilmesi ve öğle yemeği organizasyonumuz tarafından karşılanmakta olduğunu da vurgulamak isteriz.”dedi.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar