19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5933
EURO34.8845
ALTIN2503.5

Vatan Mahallesi’nde “Bahar şenliği”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vatan Mahallesi’nde “Bahar şenliği”
Abone ol
Osmaniye’nin Merkez Vatan Mahallesi’nde 5. Bahar Şenlikleri, çocuklar ve büyükler gönüllerinde eğlendi.
Osmaniye’nin Merkez Vatan Mahallesi’nde 5. Bahar Şenlikleri, çocuklar ve büyükler gönüllerinde eğlendi.

Vatan Mahallesi’ndeki Şehit Piyade Er Mevlüt Aydoğan İlköğretim Okulu bahçesinde düzenlenen “5. Bahar şenlikleri”nde çocuklar yarışmalara katılarak hem eğlendi, hemde çeşitli ödüller aldı.

Mahalle Muhtarlığı’nın düzenlediği, Osmaniye Belediyesi ile Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’nin katkıları ile bu yıl 5.’ncisi gerçekleşen “Bahar Şenliği”nde mahalle sakinleri de güzel bir gün yaşadılar.

Vatan mahallesi Muhtarı Baki Bayram, Bahar şenliğinin 5.’ncisini gerçekleştirdiklerini belirterek, desteklerini esirgemeyen Osmaniye Belediyesi ile Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’ne teşekkür etti.
Bayram, Mahalle sakinlerini yılda bir gün de olsa buluşturmak, kaynaştırmak ve dostluk duygularını pekiştirmek olduğunu söyledi.

Vatan Mahallesi’ndeki Bahar şenliklerine; Belediye Başkan Vekili Abdullah Bukan, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsrafil Avcı, Osmaniye Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Ahmet Özener, Osmaniye Türk Anneler Derneği  Başkanı Birgül Keskiner, Valilik Özel Kalem Müdürü Gülşen Kaymak, OŞYAD üyeleri ile Mahalle sakinleri katıldı.

Vatan Mahallesi’ndeki Bahar Şenliklerinde; Palyaço gösterileri, Hacivat- Karagöz gösterileri, Şehit Piyade Er Mevlüt Aydoğan İlköğretim Okulu Halk oyunları gösterileri ile devam etti.
Çocuklar çeşitli oyunlarla yarışırken hediyelerle ödüllendirildi.

Yapılan çekiliş sonunda bir çocuk bisiklet sahibi oldu.

Osmaniye Ozanlar Şairler Yazarlar Derneği (OŞYAD) üyelerinin de katıldığı etkinlikte, Ozan Maranlı (İbrahim Karacülle) bağlaması ile türkülerini yorumladı. 

OŞYAD üyelerinden; Ahmet İpek, Ahmet Demir, Melek Avcı Coşkun, Serap Kaypak, İsmet Develioğlu ile Selahattin Ölmez ise okudukları şiirlerle davetlilere duygulu anlar yaşattı.

Etkinlik kapsamında davetlilere sıkma-ayran ikramları yapılırken program akşam saatlerinde sona erdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar