18 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5217
EURO34.853
ALTIN2477.6

Valilik Basın Müdürü, Gazete dağıtıcıları ile buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Valilik Basın Müdürü, Gazete dağıtıcıları ile buluştu
Abone ol
Osmaniye Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Osman Turunç, günlük gazete dağıtıcılarının hafta sonu buluşmalarına konuk oldu.
Osmaniye Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Osman Turunç, günlük gazete dağıtıcılarının hafta sonu buluşmalarına konuk oldu.

Osmaniye’deki 9 günlük gazete dağıtıcılarının hafta sonları bir araya gelerek sohbet ortamındaki kahvaltılarına konuğu bu kez Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Osman Turunç oldu.

Osmaniye’de günlük olarak yayınlanan Medya gazetesi dağıtıcısı Nuh Çoğul, Elde Demokrasi gazetesi dağıtıcısı  Sinan Mazı, Kınık gazetesi dağıtıcısı Yalçın Bardak, Hasret, Olay ve Yurt gazeteleri dağıtıcısı Zekeriya Özdemir, Akdeniz, Aydın Osmaniye ve Takip gazeteleri dağıtıcısı Hüseyin Turan hafta sonu kahvaltısında buluştu.

Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Osman Turunç bu buluşmaya konuk olurken, gazete çalışanlarının özverili çalışmaları nedeniyle bu kahvaltıyı kendisi yükleneceğini söyledi.

Sohbet havası içerisinde  sadece gazete dağıtıcıları ile birlikte kahvaltı yapmayı tercih ettiğini söyleyen Osman Turunç, “Bu arkadaşlarımız sabahın erken saatlerinde gazetelerini okuyucuya ulaştırmanın çalışması içerisindeler.  Özverili çalışmalarını kutluyorum.

Yağmur, çamur, sıcak, soğuk demeden görevlerini layıkı ile yerine getirmenin uğraşı içerisindeki bu arkadaşlarımızı kutlamak ve teşekkür etmek için bu sabah onlarla birlikte kahvaltıda buluşmaktan mutluyum.

Buradaki sohbete hayran kaldım. Dostluk, dayanışma ve kardeşlik içerisinde bir ortamda bulunmak beni daha da memnun etti. Bu arkadaşlarımızın birlikte yaptıkları samimi sohbetlerden güzel bir ortamın zor olmadığını öğrendim. Bir kez daha hepsini kutluyor, kolaylıklar diliyorum”dedi.

Gazete dağıtıcıları, Valilik basın ve Halkla İlişkiler Müdürü turunç’un kendileri ile birlikte sabah kahvaltısında buluşmasından memnun olduklarını belirterek teşekkür ettiler.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar