19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.6082
EURO34.8032
ALTIN2494.2

Vali Oduncu’dan, OGC’ye veda ziyareti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Oduncu’dan, OGC’ye veda ziyareti
Abone ol
OSMANİYE’de, 21 Ağustos 2013'te görevine başlayan ve son valiler kararnamesi ile merkeze çekilen Vali Dr. Mehmet Oduncu, Gazeteciler Cemiyeti’ne veda ziyaretinde bulundu.
OSMANİYE’de, 21 Ağustos 2013'te görevine başlayan ve son valiler kararnamesi ile merkeze çekilen Vali Dr. Mehmet Oduncu, Gazeteciler Cemiyeti’ne veda ziyaretinde bulundu.


Vali Oduncu, “Osmaniye’den ayrılıyoruz ama gönlümüz burada. Gittiğimiz yerlerde de inşallah Osmaniye için yapabileceğimiz bir şeyler olursa başımızın üstüne. Dünyada yaşadığımız hayat boyunca önemli olan insanlara faydalı olmaktır” dedi.


Vali Oduncu’yu veda ziyaretinde, OGC Başkanı Gökhan Erkmen, yönetim kurulu ve üyeleri karşıladı. Başkan Erkmen, Vali Dr. Mehmet Oduncu’ya yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, “Bizler basın mensupları olarak her zaman valimizin yanında olduk. Güzel çalışmaları kamuoyuna duyurma noktasında elimizdeki imkânlarla destek olduk. Bundan sonraki hayatında kendisine başarılar diliyorum” dedi.


Osmaniye’nin vali olarak görev yaptığı ilk yer olduğunu belirten Oduncu, “Burası benim ilk göz ağrımdı. Buraya karşı beslediğimiz duygularımız farklı. Görev yaptığım süre boyunca, mahalli, yerel basınımızın olumlu ve müspet destekçi olduğunu gördüm. Yazdıklarınızı da dikkate aldım çünkü bizim için önemliydi. Göremediğimiz, fark edemediğimiz şeyleri sizler bunları dile getiriyordunuz. Osmaniye’deki gördüğünüz eksikliklerin aksaklıkların düzeltilmesi için bunu yazıyorsunuz ve bize gönüllü olarak aslında yardımcı olmuş oluyordunuz. Bundan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Güzel bir ortam oldu, kırıcı art niyetli yıkıcı her hangi bir durum yaşamadık. Bunlar bizim için çok önemliydi. Gönlümüz arzu ederdi, buradan ayrılırken biraz daha beraber bazı icraatlar hep beraber imza atabilseydik, elle tutulur gözle tutulur kalıcı hizmetlerimizle teşekkür edebilseydik. Ama takdir ilahi, gelirken nasıl biz kendimiz karar veremiyorsak nereye ne zaman gideceğimize, giderken de bizim irademiz dışında olan bir husus. Başlangıçta bizi vali, olarak gören irade ne kadar saygıdeğer ve muteberse bizi buradan alan irade de benim nezdimde saygıdeğer ve muteberdir. O anlamda hiç kimseye karşı kırgınlığımız olamaz” dedi.


Devlette devamlılığın esas olduğuna vurgu yapan vali Oduncu, “Bu bir nöbet değişimidir. Gelen valimiz konusunda Osmaniye’mizi bu anlamda şanslı görüyorum. Oldukça meslekte tecrübeli bir büyüğümüz. Kendisi bakanlıkta hem teftiş kurulu başkanı olarak hem Bayburt ve hem de Aydın illerimizde vali olarak hizmet etmiş bir ağabeyimiz. İnşallah Osmaniye’mize daha güzel şeyler kazandırılacaktır.” Dedi.


Osmaniye’de gözle görülür elle tutulur hizmet yapmayı arzu ettiğini ifade eden Vali Oduncu, “Hiçbir şey yapılmadı değil tabi. Özel idaremize ait konutların bir kısmının satışını yaptık. 4,5 yıldır Özel idare genel sekreterliği vekâleten yürütülüyordu. Bu sorunu çözdük ve Özel idaremizi biraz daha kurumsallaştırdık ve bunun semeresini aldık. Köylerimizin içme suyu ihtiyaçları için projelerimizde büyük ilerlemeler kaydettik. Diğer yandan 5 yıl içerisinde tüm köy yollarımızın yolları asfalt olacak şekilde planlaması yapıldı ve inşallah gerçekleşecek. Bu gibi güzel hizmetlerimiz oldu. Bu şehre Vali olarak hizmet yapmanın onur ve şerefini her zaman taşıyacağım. Osmaniyeli vatandaşlarımıza olumlu, müspet, yapıcı yaklaşımlarından dolayı, basınımıza, şehir yöneticilerimize herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum ve Osmaniye’mizin geleceğinin çok parlak olduğuna inanıyorum. Hepimize bu yeni hayırlı olsun, yeni valimiz ilimize hayırlı olsun, hakkınızı helal edin benim hakkım varsa helal olsun” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar