23 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.5861
EURO34.8267
ALTIN2412.0

Vali Oduncu ve protokol üyeleri, vatandaşlarla bayramlaştı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Oduncu ve protokol üyeleri, vatandaşlarla bayramlaştı
Abone ol
OSMANİYE Valisi Dr. Mehmet Oduncu, protokol üyeleri ile birlikte vatandaşların Ramazan Bayramı’nı kutladı.
OSMANİYE Valisi Dr. Mehmet Oduncu, protokol üyeleri ile birlikte vatandaşların Ramazan Bayramı’nı kutladı.


Vali Oduncu, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen bayramlaşma töreninde elini öpen çocukları da bayram harçlığı, çikolata kaplı yerfıstıklı draje ve balon vererek sevindirdi.


Geleneksel olarak sürdürülen bayramlaşma programı bu sene de yine halka açık olarak yapıldı. Vali Oduncu, protokol üyeleri ile birlikte vatandaşların bayramını kutladı. Vali Oduncu, “Bugün birlik ve beraberlik içerisinde bayram sevincini, güzelliğini yaşamak için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Buradaki törene iştirak eden tüm misafirlerimizin tüm Osmaniyeli hemşerilerimizin ve Osmaniye’de yaşayan herkesin bayramlarını ayrı ayrı tebrik ediyorum, Allah mübarek etsin, sağlık afiyet huzur içerisinde, hep beraber daha nice bayramlara eriştirsin. Ramazan ayını Osmaniye’de güzel hasretleri yaşayarak hep beraber idrak ettik.


Şahsen bu şehirde bir emanet yüklenmiş idareci olarak vatandaşlarımızın, sivil toplum kuruluşlarımızın, vakıflarımızın, derneklermizin, kamu kurum ve kuruluşlarımızın, Belediye Başkanlığımızın, Sosyal Dayanışma ve yardımlaşma vakfımızın ve hayırseverlerimizin ramazan ayı içerisinde fakir fukaramızı gözetmek, onlara sahip çıkmak, iftarlarını paylaşmak adına bir hayır içerisinde olduklarını görmekten müşahede etmekten fevkalade mutlu oldum. Osmaniye’miz ramazan ayında hem dinimizin gerektirdiği ve hem de örfümüzün, geleneğimizin icabı olan kasvetleri yaşatan bunları diğer şehirlere beklide örnek olacak şekilde ayakta tutan güzel bir şehir.” Dedi.


Bayramların bayram sevincinde gerçekleşen bayramlar olmasını dileyen Vali Oduncu, “Biz bayramlarımızı gerçek anlamda, gönlümüzü sine sine yaşayamamanın da
üzüntüsünü bir taraftan maalesef yaşamak durumunda kalıyoruz. Tatil için memleketine giden ve gelen vatandaşlarımızın maalesef trafik kazalarında canlarını kaybetmeleri, kaza suretiyle yaralanmaları veya varmak istedikleri yere varamayarak bu tatlı sevinçli günleri acılara boğmak durumunda kalmalarından dolayı fevkalade üzgünüz.


Osmaniye’mize gelen ve buradan dönecek olan hemşerilerimizden rica ediyorum, lütfen trafik kurallarına uyarlım, hız sınırını aşmayalım. Ve lütfen şunu asla unutmayalım ki, bizim altımızda olan araçlar ne kadar kaliteli olursa olsun, şoförlüğümüz ne kadar iyi olursa olsun biz, o yollarda tek başımıza araba kullanmıyoruz. Bizimle beraber yola çıkanların bu konuda ne kadar dikkatli olduklarından emin değiliz. Dolayısıyla tedbirli olarak, sevdiklerimizi acıya boğmadan bu bayramı tamamlamanın gayreti içerisinde olalım” diye konuştu.


Protokol halk bayramlaşmasının ardından, Özden Kardeşler Huzurevi’nde kalan yaşlılarla, Polis evinde polis ve jandarma personeliyle, Devlet Hastanesi’nde personel ve hastalarla, Türkiye Harp Malulü Gaziler Derneği, Türkiye Muharip Gaziler Derneği  ve Osmaniye Şehit Polis Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma Derneği üyeleriyle bayramlaşırdı.
Bayramlaşma programlarına Ak Parti Milletvekilleri Dr. Suat Önal, jandarma Alay komutanı jandarma Albay Tayfun Dündar, Belediye Başkanı Kadir Kara, Emniyet Müdürü Hüseyin yenice, Vali Yardımcıları, siyasi parti temsilcileri ile kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ile vatandaşlar katıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar