29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3786
EURO35.0219
ALTIN2325.9

Vali Oduncu, Muhtarlar Derneğini Ziyaret Etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Oduncu, Muhtarlar Derneğini Ziyaret Etti
Abone ol
Vali Dr. Mehmet Oduncu, Osmaniye Muhtarlar Derneğini ziyaret etti.
Vali Dr. Mehmet Oduncu, Osmaniye Muhtarlar Derneğini ziyaret etti. 


Beraberinde İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tayfun Dündar ve İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren ile birlikte Derneği ziyaret eden Vali Oduncu, Mahalli İdareler İl Müdürü Melahat Çelik, Dernek Başkanı Ahmet Özener ve dernek üyesi muhtarlar tarafından karşılandı.
      

Yönetimde muhtarları önemli bir yeri olduğunu ifade eden Vali Dr. Mehmet Oduncu, "Muhtarlarımız, seçildikleri mahallelerde bizim gözümüz, kulağımız, elimiz, ayağımız. Dolayısıyla muhtarlarımızın görev yaptığı mahallelerde halkın sesi olmaları, vatandaşımızın derdi ile hemhal olmaları bizler için önemli. Biz muhtarlarımızı sadece rutin işleri yapan kişiler olarak görmüyor, mahallesinde olan biten herşeyi bilen, takip eden, olumsuzlukları zamanında ilgililerine haber vermek suretiyle yanlışlıkların engellenmesi konusunda aktif olarak koşturan kişiler olarak görmek istiyoruz.  Dolayısıyla mahallede yaşanan bir olumsuzluk varsa bunda en önemli pay muhtarındır, mahallede yaşanan bir güzellik varsa bunda yine en önemli pay muhtarındır. Bu anlamda sizleri vazifeli addediyoruz.  Taşın altına soktuğunuz elinizin yanında bizim elimizin de olduğunu bilmenizi istiyorum; sizlerle beraber olmaya devam edeceğiz, sizlerin yanında olacağız ve beraberce Osmaniye'de yaşayan insanlarımızın daha huzurlu, daha mutlu ve daha müreffeh şartlarda yaşaması için çalışacağız" dedi.
        

Her insanın, her vatandaşın huzur içinde yaşamayı hak ettiğini vurgulayan Vali Oduncu, "Devletimiz güçlüdür, milletimiz mübarektir. Hiçbir ayrım yapmadan, bütün insanlarımıza eşit bakarak insanlarımızın elinden tutmaya hazırız. Ancak birileri ihanet içindeyse, vatandaşımızın huzur içinde yaşamasına mani bir takım gayri meşru işler içindeyse, o takdirde de hak edene hak ettiği şekilde muamele etmek de bizim vazifemizdir" diye konuştu.
     

Vali Oduncu sözlerinin sonunda göreve seçilen muhtarlara görevlerinde başarılar dileyerek, "Görev yaptığınız mahallelerde halkımıza daha iyi hizmet etme gayreti içinde olunuz. Bu görevlerden ayrıldığımızda, içimiz ferah, vicdanımız müsterih bir şekilde bu vazifeleri tamamlayalım ve arkamızda hoş bir seda bırakalım" dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar