28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3329
EURO35.0539
ALTIN2281.2

Vali Kerem Al’dan Bayram mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Kerem Al’dan Bayram mesajı
Abone ol
Vali Kerem Al, Ramazan Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı.
Vali Kerem Al, Ramazan Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı.

Vali Kerem Al mesajında şu görüşlere yer verdi:
Sevinç, paylaşma, kaynaşma ve yardımlaşma günleri olan bir Ramazan Bayramına daha huzur ve güven ortamı içinde ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Yüce dinimizin gereği olan bayramlarımız; birlik, beraberlik, dostluk duygularının güçlendiği; dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, barışın tesisine aracılık eden, diğer bir deyişle millet olma bilincimize süreklilik kazandıran ilahi birer armağandır. 

Bayramlarımız, kardeşlik bilincimizi yenileme, aramızdaki muhabbet ve dayanışmayı pekiştirme vesilesidir. Bayramlar aynı zamanda bir gönül kazanma seferberliğidir.
 
İçinde bulunulan kutsal günlerin, ülkemize, İslam dünyasına ve tüm insanlığa barış, huzur, istikrar ve refah getirmesini, dünyanın çeşitli bölgelerinde yaşanan acıların son bulmasına vesile olması büyük temennimizdir.

Dini bayramların özünde barındırdığı değerlerde, herkese insani sorumluluklarını hatırlatan bir yön bulunmaktadır.

Bu şuurla, gönül ve ruh birliği içinde idrak edeceğimiz bayram günlerini atmosferine uygun şekilde değerlendirelim; başta aile büyüklerimiz ve akrabalarımız olmak üzere tüm dostlarımız ile komşularımızı unutmayalım. Onların yanında olduğumuzu, sevinç ve kederlerimizi, sıkıntılarımızı paylaşmaya hazır olduğumuzu gösterelim.

Çevremizde bulunan yoksul, kimsesiz ve yetimlere, gazilerimize ve aziz şehitlerimizin ailelerine de daha özenle kucak açalım.

Bu duygular içinde bütün Osmaniyeli hemşerilerimin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, bu güzel bayram coşkusunun kardeşliğimizi daha da güçlendirmesini, hem milletimiz, hem de insanlık için barış, huzur ve refaha vesile olması dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar