25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.4959
EURO34.9259
ALTIN2437.2

Vali Kerem Al, Yoksul Aile Ziyaretlerini Sürdürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Kerem Al, Yoksul Aile Ziyaretlerini Sürdürüyor
Abone ol
Vali Kerem Al, yoksul vatandaşları ziyaret etmeye devam ediyor.
Vali Kerem Al, yoksul vatandaşları ziyaret etmeye devam ediyor.

Bu haftaki ziyaretinde 10 yoksul ailenin evine misafir olan Vali Al, ailelerin sorunlarını dinledi. Vali Al'ın ziyaretlerinde, Vali Yardımcısı Dr. M.H. Nail Anlar, İl Müftüsü Ramazan Çortul ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Aykut Bulut da hazır bulundu.  
 
Ziyaret ettiği ailelerle sohbet eden Vali Al, ailelerin durumu hakkında aile bireylerinden detaylı bilgi aldı. Dile getirilen ihtiyaçlar doğrultusunda ailelere gıda ve nakit yardımı, çok zor durumda olan bazı ailelere kira yardımı yapılması talimatını veren Vali Kerem Al, tüm ailelere gıda paketi verdi.

VALİ AL, "DEVLETİMİZ, VATANDAŞINA HER ZAMAN ŞEFKATLİDİR"
Ziyaretlerinin ardından konuşan Vali Al, maddi imkânsızlıklar içinde yaşayan aileleri zaman zaman ziyaret ettiğini ifade ederek, "İlimizde ne yazık ki maddi zorluk yaşayan, Devlet yardımına muhtaç olan aileler var. Bu ailelerin daha iyi koşullarda yaşamalarını arzu ediyoruz. Bu nedenle bu ziyaretleri gerçekleştiriyor, vatandaşlarımızın yaşadıkları koşulları yerinde görüyor ve dertlerini dinliyoruz. Devletimiz, vatandaşına her zaman şefkatlidir. Özellikle de kardeşlik duygularının doruğa çıktığı Mübarek Ramazan ayında hiçbir vatandaşımızın zorluk yaşamasına gönlümüz razı olmaz. Ziyaretlerimiz sürecek. Yoksul vatandaşımızın her zaman yanında olmaya, dertlerine çözüm bulmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

YOKSUL VATANDAŞLAR, "VALİMİZ ZOR GÜNÜMÜZDE YANIMIZDA OLDU, GÖNLÜMÜZÜ HOŞ ETTİ"

Vali Kerem Al'ı evlerinde gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemediler. Kendilerini yalnız hissettirmediği için Vali Al'a teşekkür eden vatandaşlar, "Evimize, kapımıza kadar gelip bizleri dinleyen Sayın Valimize ne kadar teşekkür etsek az. Bugün, devletin şefkatli elini üzerimizde hissettik. Valimiz bir baba gibi bizleri bu zor zamanlarımızda yalnız bırakmadı. Allah devletimizi de Sayın Valimizi de darda bırakmasın. Valimiz zor günümüzde yanımızda oldu, gönlümüzü hoş etti" diye konuştular.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar