26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5385
EURO34.9785
ALTIN2439.3

Vali Kerem Al, Yaşlılar Günü’nde Huzurevi’ndeydi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Kerem Al, Yaşlılar Günü’nde Huzurevi’ndeydi
Abone ol
Özden Huzurevi'nde Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle kutlama programı düzenlendi.
Özden Huzurevi'nde Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle kutlama programı düzenlendi.

Programa Vali Kerem Al, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Metin Düz, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Belediye başkan Yardımcısı Hüseyin Azizoğlu, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve Huzurevi sakinleri katıldı.

Programın açılış konuşmasını Özden Huzurevi Müdürü Sabit Demir yaptı. Yaşlılarımızın yaşam koşularını iyileştirmek için çalıştıklarını ifade eden Demir, yaptıkları çalışmalarla değerli büyüklerimize hak ettikleri değeri vermeye gayret ettiklerini kaydetti. Huzurevi Müdürü Demir tüm büyüklerimizin Dünya Yaşlılar Gününü kutlayarak sözlerine son verdi.

Programın devamında konuşan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Hamit Coşkun ise geleneğimizde, büyüklerimizin aile ve toplumsal hayatımızın en kıymetli hazineleri olduğunu belirterek, "Toplumumuzun hafızası niteliğini taşıyan, geçmişten günümüze aktarımı sağlayan büyüklerimizin "ikinci bahar" niteliği taşıyan bu dönemlerinde sağlık, huzur ve refah içinde yaşamalarına yönelik çalışmalar yürütüyor, bu konuya azami hassasiyet gösteriyoruz" diye konuştu.

Programın devamında Bocce müsabakası yapılarak ilk üç dereceye girenlere ödülleri verildi. Müsabakada birincilik ödülünü Sağlık-Sen Bocce Takımı, ikincilik ödülünü İl Sağlık Müdürlüğü Bocce Takımı ve üçüncülük ödülünü ise Özden Huzurevi Bocce Takımı kazandı. Kupalar Vali Kerem Al tarafından verildi. Vali Al, müsabakaya katılan tüm sporcuları kutlayarak başarılar diledi.

Millet olarak, yaşlılarımızı yük olarak görmeyen, tam aksine onlara ihtimamla ve sevgiyle yaklaşmamızı sağlayan bir kültüre sahip olduğumuzu belirten Vali Kerem Al, milletimizin en önemli töresi, vazgeçilmezi olan bu geleneği yaşatmanın ve gelecek nesillere aktarmak görevinin,  yarının yaşlıları olarak hepimize düşmekte olduğunu ifade etti. Vali Al, tüm büyüklerimizin Dünya Yaşlılar Gününü kutlayarak, onlara sağlıklı, huzurlu bir ömür diledi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar