18 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5082
EURO34.8132
ALTIN2487.0

Vali Kerem Al ve Protokol mensupları Demokrasi nöbetinde

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Kerem Al ve Protokol mensupları Demokrasi nöbetinde
Abone ol
Yurdun dört bir yanında olduğu gibi Osmaniye'de de demokrasi nöbeti devam ediyor.
Yurdun dört bir yanında olduğu gibi Osmaniye'de de demokrasi nöbeti devam ediyor.

İlk günden bu yana Cumhuriyet Meydanında aralıksız olarak süren nöbette çeşitli etkinlikler düzenleniyor, vatandaşlar darbe girişimine tepkilerini gösteriyorlar. Vali Kerem Al ve Protokol mensupları da demokrasi nöbetinde vatandaşlarla sık sık bir araya geliyor.

Vali Kerem Al, Osmaniye Milletvekilleri Dr. Suat Önal ve Mücahit Durmuşoğlu, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Metin Düz, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri dün akşam düzenlenen etkinliğe katıldılar.

Darbe girişimi sırasında hayatlarını kaybeden şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim okunan etkinlikte vatandaşlar Cumhuriyet Meydanına kurulan ekranda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın televizyon kanalında canlı olarak yayınlanan konuşmasını dinlediler.

Programın devamında Osmaniye Milletvekilleri Dr. Suat Önal ve Mücahit Durmuşoğlu birer konuşma yaparak, Osmaniye'de demokrasi nöbetini kesintisiz sürdüren vatandaşlara teşekkür ettiler.

Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, yaptığı konuşmada Osmaniyelilerin darbe girişiminin ilk gününden bu yana demokrasiye sahip çıktıklarını, İl yönetiminin ve ilde yaşayan vatandaşların birlik ve beraberliğin çok güzel bir örneğini oluşturduklarını Sayın Cumhurbaşkanımıza arz ettiğini ifade ederek, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Osmaniyelilere selamlarını getirdiğini ifade etti.

Ellerinde Türk Bayrakları olan coşkulu kalabalık etkinlik boyunca darbe girişimine tepkilerini göstererek, demokrasiye her zaman sahip çıkacaklarını dile getirdi.

Etkinlik sırasında Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Meydanda bulunan vatandaşlara dondurma ikramı yapıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar