25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5138
EURO35.0224
ALTIN2432.4

Vali Kerem Al, Özel Okulları Ziyaret Etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Kerem Al, Özel Okulları Ziyaret Etti
Abone ol
Osmaniye Valisi Kerem Al, Özel Ender Akademi Koleji, Özel Bilim İlköğretim Okulu, Doğa Koleji ve Özel Bilge Atabey Kolejini ziyaret ederek, inceleme ve denetlemelerde bulundu.
Osmaniye Valisi Kerem Al, Özel Ender Akademi Koleji, Özel Bilim İlköğretim Okulu, Doğa Koleji ve Özel Bilge Atabey Kolejini ziyaret ederek, inceleme ve denetlemelerde bulundu.

Vali Yardımcısı Alp Eren Yılmaz ve İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik’in de bulunduğu ziyarette okullarda incelemelerde bulunan Vali Al, sınıfları da ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti.

Vali Kerem Al, ilk olarak Özel Ender Akademi Koleji ile başladığı ziyaretlerinde Okulun Eğitim Koordinatörü Uğur Alkan’dan bilgi aldı.

1986 yılında başka bir isimle eğitim öğretim hayatına başlayan okulun 2008 yılında Özel Ender Akademi Koleji adını alarak eğitime devam ettiğini belirten Alkan, okulun ilköğretim ve lise bölümlerinin olduğunu kaydetti. Daha sonra öğretmenler odasında okulun öğretmenleri ile bir araya gelen Vali Kerem Al, öğretmenlerle bir süre sohbet etti.

Vali Al, daha sonra okulun bazı sınıflarını ziyaret ederek, dersi öğrencilerle birlikte dinledi. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Al, öğrencilere başarılar dileyerek okuldan ayrıldı.
Vali Al’ın bir sonraki ziyareti Özel Bilim İlköğretim Okulu'na oldu. 

Okulun kapısında öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılanan Vali Al, Okul Müdürü Murat Elaldılar’dan okul hakkında bilgi aldı. 456 öğrenciye 30 öğretmenle eğitim verdiklerini ifade eden belirten Elaldılar, ilk ve orta öğretimde hizmet verdiklerini ve toplam 22 dersliğe sahip okulun sınıflarının 24 kişilik olduğunu söyledi.

Ziyaretinin devamında öğretmenler odasında öğretmenlerle sohbet eden Vali Kerem Al, sınıfları da ziyaret ederek dersi öğrencilerle birlikte dinledi.

Ziyaret programının devamında Doğa Kolejini ziyaret eden Vali Kerem Al, öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılandı.  Okul Müdürü Gültekin Özdemir, Vali Kerem Al’a okul hakkında bilgi vererek, 2 yıldır faaliyette olan okulda 64 derslikte 412 öğrenciye eğitim verildiğini kaydetti. Doğa Kolejinin anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise olmak üzere bölümleri olduğunu belirten Özdemir, okulda dersliklerin dışında sanat atölyeleri, bilişim sınıfı, konferans salonu ve spor salonu bulunduğunu söyledi.

Okulun bazı sınıflarını ziyaret eden Vali Al, okulun sanat atölyeleri ve spor salonunda da incelemelerde bulundu. Ziyaretinin sonunda öğretmenler odasında öğretmenlerle sohbet eden Vali Kerem Al’a okuldan ayrılırken bir öğrenci tarafından yağlıboya tablo hediye edildi.

Vali Kerem Al, son olarak Özel Bilge Atabey Kolejini ziyaret etti. Okul Müdürü Esat Olcay, Vali Al’a okul hakkında bilgi verdi. Okulun 2007 yılında kurulduğunu belirten Okul Müdürü Olcay, ilkokul, ortaokul ve anasınıfı düzeylerinde eğitim verilen okulda 572 öğrencinin eğitim gördüğünü ifade etti. Ziyaretinin devamında okulun öğretmenleri ile de bir araya gelen Vali Al, tüm öğrenci ve öğretmenlere eğitim hayatlarında başarılar dileyerek okuldan ayrıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar