25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5628
EURO35.0408
ALTIN2425.3

Vali Kerem Al, okullarda incelemelerde bulundu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Kerem Al, okullarda incelemelerde bulundu
Abone ol
Vali Kerem Al, TOBB Osmaniye Fen Lisesi, Osmaniye Anadolu Lisesi ve Osmaniye Merkez Suriyeli Misafir Öğrenci Eğitim Merkezi’ni ziyaret ederek inceleme ve denetlemelerde bulundu.
Vali Kerem Al, TOBB Osmaniye Fen Lisesi, Osmaniye Anadolu Lisesi ve Osmaniye Merkez Suriyeli Misafir Öğrenci Eğitim Merkezi’ni ziyaret ederek inceleme ve denetlemelerde bulundu.

Vali Al’a ziyaretlerinde Vali Yardımcısı Alp Eren Yılmaz ve İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik eşlik etti.

 İlk olarak TOBB Osmaniye Fen Lisesi’ni ziyaret eden Vali Al, okul müdürü Yılmaz Kırpık ve okulun idarecileri tarafından karşılandı. Vali Al, ilk olarak okul müdürü Yılmaz Kırpık’tan okul hakkında bilgi aldı.

Öğrencilerin sınavlarda oldukça başarılı olduğunu da ifade eden Okul Müdürü Kırpık, okulun 425 öğrenciye 33 öğretmenle eğitim öğretim verdiğini belirterek, öğrencilerin 170’inin yatılı olduğunu kaydetti.

Aldığı bilgilerin ardından öğretmenler odasında okulun öğretmenleri ile bir araya gelen Vali Al, öğretmenlerle bir süre sohbet etti. Daha sonra okulun sınıflarından birini de ziyaret eden Vali Kerem Al, öğrencilerle birlikte fizik dersini dinledi. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Kerem Al, öğrencilere sınav puanlarını ve gelecek hedeflerini sordu. Öğrencilerin başarılarının kendilerine gurur verdiğini ifade eden Vali Al, sınavlarında öğrencilere başarılar dileyerek okuldan ayrıldı.
 
Vali Kerem Al, daha sonra Osmaniye Anadolu Lisesini ziyaret etti. Okul bahçesinde beden eğitimi dersindeki öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Kerem Al, okul müdürü Mustafa Loğoğlu’ndan okul hakkında bilgi aldı. 24 derslikli okulda 598 öğrencinin eğitim gördüğünü, okulda 42 öğretmenin görev yaptığını söyleyen Okul Müdürü Loğoğlu, öğrencilerin sınavlarda elde ettiği başarılar hakkında da Vali Al’a bilgi verdi. Okulun öğretmenleri ile öğretmenler odasında bir araya gelerek bir süre sohbet eden Vali Al, ziyaretinin sonunda bir sınıfı ziyaret etti. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Al, öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar diledi.

VALİ KEREM AL, SURİYELİ ÖĞRENCİLERİ DE ZİYARET ETTİ

Vali Kerem Al, son olarak Osmaniye Merkez Suriyeli Misafir Öğrenci Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti. Vali Al’ın ziyaretinde Vali Yardımcısı Alp Eren Yılmaz, Vali Yardımcısı Muammer Balcı ve İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik de bulundu.

İlk olarak öğretmenlerle bir araya gelen Vali Al, Eğitim Merkezi’nin Müdürü Nurettin Acuz’dan bilgi aldı. Müdür Acuz, olarak Osmaniye Merkez Suriyeli Misafir Öğrenci Eğitim Merkezinde 59’u Suriyeli 8’i Türk olmak üzere 67 öğretmen tarafından 1739 öğrenciye eğitim verildiği söyledi. Ziyaretinin devamında sınıfları da ziyaret eden Vali Kerem Al, öğretmen ve öğrencilerle bir süre sohbet etti. Ziyaretinin sonunda, öğrencilere başarılı bir eğitim hayatı dileyen Vali Al, Osmaniye Merkez Suriyeli Misafir Öğrenci Eğitim Merkezinden ayrıldı.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar