19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5993
EURO34.8018
ALTIN2506.3

Vali Kerem Al, köy ziyaretlerinde

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Kerem Al, köy ziyaretlerinde
Abone ol
Vali Kerem Al, Aslanpınarı köyünü ziyaret ederek, halkın sorunlarını dinledi.
Vali Kerem Al, Aslanpınarı köyünü ziyaret ederek, halkın sorunlarını dinledi.

Vali Kerem Al, Toprakkale ilçesinin Arslanpınarı Köyü’nü ziyaretinde Köyün girişinde Toprakkale Kaymakam Vekili ve Vali Yardımcısı Muammer Balcı, ilçe kurum müdürleri ve köy sakinleri tarafından karşılandı.

Vali Kerem Al’a Osmaniye Milletvekili Dr. Suat Önal, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Altun, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Mesut Ovalı eşlik etti.

Arslanpınarı İlkokulu bahçesinde köy sakinleri ile bir araya gelen Vali Al, ilk olarak Köy Muhtarı Yaşar Akkuş’tan köy hakkında bilgi aldı. Köyün geçim kaynakları, eğitim durumu, nüfusu ve tarihi hakkında Vali Al’a bilgi veren Köy Muhtarı, Vali Al ve Milletvekili Önal’a köylerini ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti.

Zaman zaman ilçe ve köyleri ziyaret ettiğini ifade eden Vali Al, bugünkü ziyaretinin köy sakinlerinin varsa sorun ve talepleri dinlemek olduğunu söyledi.

Aslanpınarı Köyü sakinlerinin yanı sıra Vali Al’ın ziyareti sırasında orada bulunan çevre köylerin muhtarları da köylerinin sorun ve taleplerini Vali Al’a ilettiler.

Köy sakinleri ile bir süre sohbet ederek sorun ve taleplerini dinleyen Vali Al, tüm sorunları çözme gayretinde olduklarını, çünkü ilimizde yaşayan tüm vatandaşların en iyi koşullarda yaşamalarını arzu ettiklerini ifade etti.

Ziyaret sırasında dile getirilen tüm sorun ve taleplerin inceleneceğini de söyleyen Vali Al, ilk olarak en acil olanlar olmak üzere çözüm için imkânlar ölçüsünde gayret gösterileceğini belirtti.

Osmaniye Milletvekili Önal ise vatandaşların sorunlarını çözmek için hep birlikte çalıştıklarını ifade ederek, Aslanpınarı Köyü sakinlerine kendilerini ağırladıkları için teşekkür etti.

Ziyaret sonunda köy sakinleri, Vali Kerem Al ve Osmaniye Milletvekili Dr. Suat Önal’a köylerini ziyaret ettikleri ve sorunlarını dinledikleri için teşekkür ettiler.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar